4:1
(1:1)
5. J. Kánský (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné ve velkém stylu otočilo zápas se Slatinou


Branky


40. V. Balek , 49. J. Ježek , 53. L. Macháček , 58. P. Srubjan (p.) - 5. J. Kánský (vl.)
0

Fotbalisté Deštného potěšili vlastní fanoušky v zápase se Slatinou čtyřmi brankami. Na domácím hřišti sice prohrávali už od 5. minuty, nakonec však dokázali zápas otočit a zvítězit 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre utkání načal vlastní gól domácích

Deštné přivítalo v rámci 6. kola okresního přeboru poslední celek tabulky ze Slatiny. Začátek zápasu ovlivnil vlastní gól, který si domácí nešťastně vstřelili hned v úvodní pětiminutovce. Vedoucí branka přinesla na kopačky hostujícího celku klid, proti lepšímu soupeři se snažili bojovat a urputně ubránit jeho útoky. Deštnému se však podařilo před koncem prvního poločasu vyrovnat, když se po standardní situaci prosadil Balek. 

Deštné po přestávce otočilo zápas třemi brankami

Domácí v druhé půli zlepšili pohyb i byl aktivnějším celkem. Hezké kombinační akce vyústily  v branku Jana Ježka, který po pěkném průniku ze 49. minuty poslal Deštné do jednobrankového vedení. O čtyři minuty později se po závaru před hostující brankou trefil domácí Lukáš Macháček a obrat dokonal v 58. minutě Pavel Srubjan, když s přehledem proměnil nařízený pokutový kop a zvýšil skóre zápasu na 4:1. Hosté po přestávce fyzicky odpadli a na střelecké hody domácích už nedokázali do konce utkání odpovědět.

 

Deštné se po čtvrté výhře v tomto soutěžním ročníku vyhouplo na čtvrtou příčku tabulky, Slatina zůstává bez bodu poslední. 



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Zdeněk Lanta: První poločas byl z naší strany špatný. Nedostali jsme se do hry, špatně jsme kombinovali a ztráceli balony. Svými chybami jsme dali soupeři prostor. Druhý poločas byl z naší strany lepší. Začali jsme hrát rychle a kombinačně, což přineslo zasloužený obrat.




Sestavy


FK Deštné v O.h.
P. Cejnar [-] - R. Kubíček [-] , J. Vítek [-] , Z. Lanta [-] , J. Kánský [-] - P. Kříž [-] , V. Balek [-] , P. Drapák [-] (23. D. Fidler [-] ) , J. Koza [-] (35. P. Novák [-] ) - P. Srubjan [-] , L. Macháček [-]

Slatina
S. Hynek [-] - M. Hovad [-] , J. Vodák [-] , M. Mihulka [-] , J. Hrabák [-] , P. Hubek [-] , J. Svoboda [-] , M. Bednář [-] , J. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , M. Kobolka [-]

ŽK: 44. Z. Lanta .
Místo: Deštné v O.h.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - HAMPL Jan (N), RUDOLF Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.