Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník znovu pětigólový, kanonádu tentokrát odnesly Křivice


Branky


0

Vamberk znovu potvrdil střeleckou a herní pohodu a v sobotním zápase na domácím hřišti ukořistil všechny body. Na jeho skvělou formu doplatily Křivice, které si z vambereckého hřiště odvezly pětibrankový příděl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka v první minutě položila základ k vamberecké výhře

Vamberečtí vstoupili do utkání s Křivicemi velmi svižně a díky jejich aktivitě se jen pár vteřin po výkopu měnilo skóre.  Jednu z historicky nejrychlejších branek soutěže vstřelil David Hamerský a načal domácí kanonádu. V průběhu prvního poločasu se Baník prezentoval ještě dvěma dalšími góly. V 18. Minutě se trefil Šrom a v 41. přidal trefu do šatny Ondřej Dostál. Křivice po inkasovaných brankách znervózněly a kupily chybu za chybou. Za komentáře k několika sporným rozhodnutím ze strany rozhodčích si navíc vysloužily i několik žlutých napomenutí. 

Po přestávce přišlo snížení, pak znovu úřadovali domácí

V úvodu druhého poločasu se hostům podařilo díky Lochmanově zásahu zkorigovat průběžný výsledek, poté už však byli vidět zase jen domácí, kteří v 66. a 89. minutě srazili křivické snahy dvěma brankami. Svůj druhý gól v zápase si nejprve připsal Michal Šrom a v závěru i Ondřej Dostál. Ten  upravil gólový účet třaskavého střetnutí na 5:1 ve prospěch svého celku.

Vamberecký Baník si po další pětibrankové výhře zachoval postavení v tabulce, v níž figuruje na druhém místě za jasným lídrem soutěže z Lukavice. Křivice se i přes prohru drží na solidní páté příčce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Pavel Šponar: Zápas jsme začali velmi slušně a soupeře přehrávali hned od prvního hvizdu. Podařilo se nám vstřelit rychlé góly a od toho se pak odvíjel celý zápas. Po poločase Křivice vstřelily náhodnou branku a na chvíli převzaly iniciativu, my jejich snažení ukončili brankou na 4:1, a pak u nich už byla vidět menší motivace a utkání se jen dohrávalo.




Sestavy


TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - M. Nývlt [-] , M. Malý [-] , T. Mudruňka [-] - R. Samek [-] (78. L. Fujdiak [-] ) , P. Šponar [-] (82. M. Vídeňský [-] ) , D. Hamerský [-] (66. K. Chochola [-] ) - M. Šrom [-] , O. Dostál [-] - O. Kotyza [-] (68. D. Halamka [-] ) , J. Fischer [-] (69. D. Richter [-] )

Křivice
T. Kučera [-] - M. Kočí [-] , V. Zima [-] , J. Sršeň [-] (65. T. Palán [-] ) , Z. Lebeda [-] (46. K. Hladík [-] ) - J. Šreibr [-] , L. Tobiášek [-] , M. Kamš [-] , P. Lochman [-] - J. Svoboda [-] , P. Jícha [-] -

ŽK: 24. O. Dostál , 57. T. Mudruňka - 18. J. Svoboda , 33. V. Zima , 59. K. Hladík , 65. M. Kamš , 84. L. Tobiášek .
Místo: Vamberk. Počet diváků: 98. Rozhodčí: Roleček Jan - LEIMER Václav, ZÁLIŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.