0:4
(0:2)
3. J. Vodák (vl.)
32. S. Bartoš
48. J. Voltr
89. M. Cvejn
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tříbodová Lukavice? Ve Slatině žádné překvapení


Branky


3. J. Vodák (vl.) , 32. S. Bartoš , 48. J. Voltr , 89. M. Cvejn
0

Nezastavitelná mašina, naplno rozjetý expres nebo řítící se pendolino? Unikátní lukavická jízda se slastnou příchutí vítězství by se dala nazvat všelijak. Jedinečnou formu lídra soutěže pocítila v 11. kole také Slatina, která Lukavici podlehla na domácím hřišti rozdílem čtyř branek. Vedoucí celek přeboru si tak připsal jedenáctý triumf a prodloužil vlastní vítěznou sérii už na 11 zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól v začátku zápasu utnul veškeré snahy Slatiny

Lukavice přijížděla k utkání na půdě předposlední Slatiny jako jasný favorit, pro kterého by byla ztráta jakéhokoliv bodu spíše prohrou. Od Slatiny se toho naopak moc neočekávalo, před prvním vzájemným střetnutím sezony ji od nejlepšího mužstva dosavadního průběhu soutěže dělilo propastných … bodů. Papírové předpoklady se začaly plnit hned od začátku sobotního duelu. Už ve 3. minutě vybídl své spoluhráče ke změně skóre kapitán Jan Voltr. Balon, který mířil na Petra Paukera, však nakonec uklidil do domácí sítě ukázkovým vlastencem Jan Vodák a Lukavice vedla 1:0. Obdržená branka Slatině zadupala veškeré naděje a do poločasu inkasovala ještě jednou, když se po půlhodině hry trefil Stanislav Bartoš. Ten si počíhal na odraženou střelu od brankáře a podruhé rozvlnil protivníkovu síť.

Lukavice ve druhé půli vsítila další dvě branky

Do druhé půle vybíhala obě mužstva na trávník s rozdílnými úkoly - Lukavice ve snaze udržet vedení a přidal další góly, Slatina především s cílem neudělat ostudu. Přestávkové plány začala zcela bez překvapení lépe plnit Lukavice. Tři minuty po přestávce totiž hosté přidali svůj třetí zásah. Do střelecké listiny se nezapsal nikdo jiný kanonýr Jan Voltr, který nejprve vypíchl balon slatinskému stoperovi, a poté ho napálil do odkryté brány. Zasloužené vítězství zpečetil v 89.minutě parádním skluzem střídající Miroslav Cvejn. Lukavičtí tak porazili Slatinu v poměru 4:0 a nadále zůstávají v čele tabulky. Jedenáctou výhrou v řadě navíc znovu prodloužili dechberoucí šňůru bez prohry. Slatina se vrátila na poslední místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Dnešní zápas se Slatinou dopadl podle předpokladu. Lukavická mašina Slatinou jen projela. Dík patří i našim věrným fanouškům, kterých bylo ve Slatině jasná převaha. Do další zastávky s Častolovicemi doma Lukavice olé!



Sestavy


Slatina
S. Hynek [-] - J. Vodák [-] , V. Sokol [-] (75. J. Mačo [-] ) , M. Mihulka [-] , P. Hubek [-] , M. Bednář [-] , J. Čižinský [-] , J. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , T. Mazura [-] , V. Skutil [-]

TJ Sokol Lukavice
S. Burket [-] - T. Janoušek [-] , T. Šabata [-] (62. M. Cvejn [-] ) , J. Tlapák [-] , P. Drašnar [-] - T. Polívka [-] , M. Běla [-] , L. Homola [-] (52. L. Nosek [-] ) , Z. Kába [-] - J. Voltr [-] (75. M. Sarwa [-] ) , P. Pauker [-] (20. S. Bartoš [-] )

ŽK: 39. F. Svoboda - 44. J. Voltr .
Hráči zápasu: J. Voltr , S. Bartoš .
Místo: Slatina n.Zd.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Špaček Ladislav - FILIP Miroslav, HRABÁK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.