Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice znovu s ostudou, Křivice jí nasázely osm fíků


Branky


27. P. Lochman , 35. J. Svoboda , 39. P. Lochman , 48. P. Jícha , 50. P. Lochman , 61. P. Jícha , 77. P. Lochman (p.) , 88. P. Jícha - 43. L. Hůlka , 51. P. Chudý
0

Křivice přichystaly fanouškům parádní rozloučení s podzimem.  Rokytnici vyprovodily z vlastního hřiště s osmigólovým výpraskem a zaznamenaly čtvrtou výhru v řadě. V první polovině sezony to pro ně bylo celkově osmé vítězství, v tabulce tak přezimují na 5. příčce. Hostům se nevydařil už druhý zápas po sobě a zůstávají jedenáctí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokytnice chtěla napravovat, už od začátku se jí ale nevedlo

Rokytnice vstupovala do zápasu v Křivicích se snahou napravit ostudný zápas s Přepychami, ve kterém inkasovala celý deset gólů a prohrála v poměru 10:2. Pokus o vylepšení reputace se však vůbec nezdařil. Se soupeřem totiž hosté udrželi krok jen v prvním poločase. První branku zápasu vstřelil ve 27. minutě Petr Lochman a nasměroval své mužstvo k výhře. O osm minut později navíc přidal druhou trefu Křivic Josef Svoboda a ve 39. minutě pozměnil skóre na 3:0 znovu Petr Lochman. Rokytnice stihla do přestávky alespoň snížit, když se dvě minuty před poločasovým hvizdem do střelecké listiny zapsal Lukáš Hůlka. 

Druhé dějství jako na střelnici

Ve druhém poločase už patřilo hřiště takřka jenom domácím. Ve 48. minutě dostal za balon za Citova záda Pavel Jícha a v 50. minutě zkompletoval hattrick záložník Petr Lochman.  Rokytničtí se ale také mohli radovat z gólu. V 51. minutě dal svému týmu malou naději Pavel Chudý. Křivičtí však znovu přitlačili na pilu a do konce zápasu vylepšili vlastní skóre dalšími třemi góly. Dvěma brankami z 61. A 88. Minuty přispěl k celkovému výsledku Pavel Jícha, který si zároveň připsal hattrick. Svůj čtvrtý zásah v utkání mohl v 77. minutě oslavit Petr Lochman. Křivice porazily Rokytnici rozdílem třídy a zimní pauzu stráví na slušném pátém místě, hosté se musí po dvou ostudných porážkách spokojit s jedenáctou příčkou. 



Ohlasy k zápasu



1. FC Rokytnice
Martin Cit: Po prohře v Přepychách to pro nás je další ostudný výsledek. I když se v poslední době nedaří, musím říct, že jsme zápas odbojovali a výkon nebyl odevzdaný jako minulý týden.



Sestavy


Křivice
T. Kučera [-] - L. Štěpán [-] , M. Kočí [-] , V. Zima [-] , J. Sršeň [-] - J. Šreibr [-] , P. Lochman [-] , M. Kamš [-] (46. R. Pojezdala [-] ) , P. Jícha [-] - L. Tobiášek [-] (46. V. Zima [-] ) , J. Svoboda [-] -

1. FC Rokytnice
M. Cit [-] - O. Potužník [-] , P. Koukol [-] , P. Chudý [-] , F. Valášek [-] , L. Hůlka [-] , V. Holenda [-] , L. Houser [-] , R. Hloušek [-] , L. Levý [-] , D. Cit [-]

ŽK: 70. P. Lochman , 71. V. Zima , 85. J. Sršeň - 85. R. Hloušek , 86. M. Cit , 90. V. Holenda .
Hráči zápasu: P. Jícha , J. Svoboda .
Místo: Křivice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prokeš Jiří - ZÁLIŠ Martin, KNAPEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.