1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní půlmistr z Lukavice venku padl, Žďár ho udolal díky jediné brance


Branky


0

Přestože měl být souboj Žďáru a Lukavice jednostrannou záležitostí hostujícího mužstva, desátý celek tabulky si na suverénního podzimního mistra vyšlápl pěkně zostra a nakonec získal všechny body za těsné vítězství 1:0. Lukavice hřešila především na neúspěšné proměňování šancí a její náskok v čele průběžného pořadí se po utrpěné porážce snížil na rozdíl jediného bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďár ukázal domácí sílu, po poločase byl stav 0:0

Lukavice ukončila podzimní část sezony domácí prohrou se svým velkým rivalem z Deštného a v prvním jarním zápase chtěla znovu naplno bodovat. Mužstvo z druhé poloviny tabulky nemělo být pro lukavické fotbalisty žádnou větší hrozbou, opak však byl pravdou. Žďár se chtěl na vedoucí celek okresního přeboru vytáhnout a zaskočil ho aktivitou a bojovností. První poločas se odehrál bez větších gólových šancí. Jedinou slušnou příležitost ke skórování zaznamenali hosté, Michal Běla ale ve svém pokusu překonat domácího gólmana neuspěl. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodného bezbrankového stavu 0:0. 

Vítěze určila jediná branka z 87. minuty

Druhý poločas se odehrál v podobném duchu jako úvodní dějství. Žďár si svědomitě plnil obranné povinnosti a nepustil Lukavici do nebezpečnějšího zakončení. Jeho fotbalisté ale rovněž nedokázali vyzrát na hostujícího brankáře a na žďárské hřišti to dlouho vypadalo, že se necelá stovka diváků nedočká ani jedné branky. Nakonec se však potvrdilo staré známé pravidlo „nedáš dostaneš“. Po neúspěšné akci lukavického Tomáše Polívky se o změnu gólového účtu zápasu postarali domácí. V 87. minutě se po špatně rozehraném autovém vhazování hostí dostali k míči a po pěkné akci a zakončení Bohuslava Koláře otevřeli skóre zápasu. Lukavice v posledních minutách zápasu nedokázala odpovědět a po prohře v závěrečném podzimním kole prohrála i první jarní utkání. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: První jarní utkání nám nevyšlo podle našich představ. Domácí Žďár potvrdil, že se u nich jen těžko vyhrává. Dík patří našemu fanklubu, který byl jako již tradičně vidět i slyšet. Pro nás snad může být útěcha, že "první vyhrání z kapsy vyhání"a těšíme se na první domácí utkání proti Voděradům.



Sestavy


Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Rydrych [-] , J. Moravec [-] (46. P. Nedomanský [-] ) , L. Hlaváč [-] , J. Burda [-] (46. L. Cabalka [-] ) - J. David [-] , P. Malijovský [-] , M. Baše [-] - M. Vacek [-] , B. Kolář [-] , J. Lochman [-] (82. M. Přibyl [-] )

TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - J. Tlapák [-] , L. Nosek [-] , P. Stříteský [-] - P. Drašnar [-] (71. S. Bartoš [-] ) , Z. Kába [-] , L. Homola [-] (46. P. Pauker [-] ) , T. Polívka [-] , M. Běla [-] , M. Cvejn [-] (81. J. Voltr [-] ) , M. Drašnar [-] -

ŽK: 43. J. Burda , 90. M. Vacek .
Místo: Žďár n.O.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vích Pavel - PROKEŠ Jiří, MERVART Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.