2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

17.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní mistr tápe dál, ve šlágru kola podlehl Vamberku


Branky


46. M. Šrom , 69. O. Kotyza
0

Lukavice marně hledá formu, kterou na podzim válcovala soupeře. Po dvou jarních kolech, v nichž vybojovala jednu výhru a jednou prohrála, se představila na hřišti Vamberka. Tam však mizérie pokračovala. Domácí dokázali na rozdíl od hostů proměnit své šance a ve šlágru 17. kola zvítězili 2:0. Díky tříbodovému zisku a ztrátě Deštného se navíc na úkor svého sobotního soupeře vyšvihli do čela přeborové tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z žádné gólové šance v úvodu branka nepadla, poločas skončil 0:0

Vamberk chtěl na domácím hřišti proti Lukavici odčinit podzimní prohru 2:5, kterou utrpěl na její půdě ve 4. kole. Jeho hráči proto vstoupili do utkání velmi aktivně. Hosté však nezůstávali pozadu a v průběhu první půle si vypracovali několik slušných příležitostí ke skórování. Nad útočnými snahami obou celků však v této části hry čněly obranné řady, jež nedopustily, aby právě jejich celek inkasoval. Do šaten se tak po poločasovém hvizdu odcházelo za bezbrankového stavu 0:0. 

Vamberečtí zasadili první úder po přestávce, druhý přidal střídající žolík

Skóre zápasu se však změnilo hned na začátku druhého dějství. Ve 46. minutě otevřel gólový účet zápasu domácí kapitán Michal Šrom a poslal Vamberk do vedení. Lukavické snahy inkasovaná branka neutlumila, jejich pokusy o vstřelení góly však končily na kopačkách vambereckých obránců nebo v náruči gólmana Hlacha. V 69. Navíc přišel další úder, který Lukavici zasadil po pěkné akci střídající Ondřej Kotyza. Vamberecký útočník, který přišel na hřiště místo kanonýra Davida Hamerského, se trefil po šesti minutách pobytu na zeleném trávníků. Osmnáctiletý žolík tak domácím zařídil rozhodující zásah. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Hledání podzimní herní pohody pokračuje. Souboj o čelo tabulky ve Vamberku to ukázal. Vytvořili jsme si několik dobrých šancí, ale bez výsledků.Trápí nás zdravotní problémy kanonýra Honzy Voltra, zranění zad Michala Drašnara a lýtko rychlonohého Michala Běly. Po sobotní prohře nám bude chybět i pilíř obrany Jakub Tlapák, který za dvě žluté uviděl červenou kartu. Doufám, že v sobotu na domácí půdě se nám povede proti Rokytnici lépe a potěšíme tak naše věrné fanoušky, kterých bylo i ve Vamberku opět spousta.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - J. Luňáček [-] (68. D. Halamka [-] ) , T. Mudruňka [-] , M. Nývlt [-] , M. Malý [-] - P. Lochman [-] , M. Ponikelský [-] , D. Hamerský [-] (63. O. Kotyza [-] ) , R. Samek [-] (83. L. Fujdiak [-] ) - D. Richter [-] (72. J. Fischer [-] ) , M. Šrom [-] -

TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - T. Janoušek [-] , L. Nosek [-] , P. Stříteský [-] , J. Tlapák [-] - P. Pauker [-] , Z. Kába [-] (72. J. Voltr [-] ) , T. Polívka [-] , L. Homola [-] (55. S. Bartoš [-] ) , M. Cvejn [-] , M. Drašnar [-] (40. P. Drašnar [-] ) - -

ŽK: 22. M. Nývlt , 31. R. Samek , 78. J. Fischer - 29. M. Drašnar , 56. P. Pauker , 63. J. Tlapák . ČK: 75. J. Tlapák .
Místo: Vamberk. Počet diváků: 131. Rozhodčí: Leimer Václav - PROKEŠ Jiří, MERVART Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.