Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit z Deštného padl, Javornice ho skolila čtyřmi góly


Branky


0

Deštné se po dvou vysokých výhrách nad Voděrady a Rokytnicí představilo na hřišti Javornice. V zápase s pátým celkem tabulky však jeho hráči okusili to, co jejich předchozí soupeři, a odcházeli ze hřiště s čtyřbrankovým přídělem. Následkem prohry navíc přišli o druhou příčku v průběžném pořadí okresního přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se nedokázali střelecky prosadit, v závěru poločasu inkasovali z penalty

Specifické hřiště v Javornici hostilo v sobotním odpoledni velmi napínavý duel mezi dvěma žhavými kandidáty na postup do I. B třídy a diváci, kteří si na utkání našli cestu, se měli rozhodně na co dívat. V prvním poločase hrozili po hezkých vykombinovaných akcích a standardních situací především Deštenští. Domácí se však na soupeře dobře připravili a všechny ofenzivní pokusy dokázali eliminovat. Sami se do útoku dostávali vcelku sporadicky, přesto o přestávce odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem v zádech. Po chybě hostujícího gólmana  v závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky totiž Javornice dostala šanci na zvrat v podobě zahrávané penalty, již spolehlivě proměnil Josef Kovaříček 

Deštné zběsile útočilo, branky ale sázeli domácí

Do druhého dějství vstoupilo Deštné ve snaze vyrovnat a otočit skóre znovu velmi aktivně. Domácí se však prezentovali důslednou a dobrou prací v obranných řadách. Tu navíc podpořil několika dobrými zákroky brankář Kasper. Deštnému se proto podařilo v jedné z největších příležitostí jen nastřelit horní břevno soupeřovy svatyně. Kvůli značnému úsilí směrem dopředu se v deštenské obraně začala objevovat okénka, která začala Javornice využívat k vlastním rychlým protiútokům. V 74. minutě z jednoho z nich padl i druhý gól zápasu. Postaral se o něj Adam Krejčí, střelec, jenž přidal hned o minutu později další branku, kterou domácí vytěžili po špatné rozehrávce Deštného na polovině hřiště. V 81. minutě dokonal javornický triumf krásnou střelou zpoza vápna Hovorka a Javornice mohla slavit zisk veledůležitého skalpu. 

 

Javornice sice i po výhře zůstala na pátém místě tabulky, výhra však určitě nadopovala domácí optimismem a sebevědomím směrem k dalším jarním bojům. Deštné se naopak po dvou kanonádách muselo sklonit před gólově úspěšnějším celkem. V tabulce navíc kleslo ze druhé příčky. 



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Pavel Novák: I takové dny jsou,že rána za ranou...Jak zpívá Michal David, tak se prezentoval dnešní zápas. Naše územní převaha s počtem gólových šanci končila na pevné hrázi dobře bránících domácích. Ti využili čtyři šance a dali čtyři branky. Nejlepšími na hřišti byl brankař domácích,hlavní rozhodčí a Patrik Kříž, který do dalšího zápasu naklonuje některé hráče .Děkuji hráčům, divákům za perfektní kulisu. Tak by to v této soutěži, kde hraje Jarda Kužel, mělo vypadat. Jsme rádi, že jsme dostali pár facek na začátku a ne na konci.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - D. Suk [-] , P. Kasper [-] , S. Koutský [-] (85. J. Pavlovec [-] ) , J. Resl [-] - M. Štěpánek [-] , M. Šrefl [-] (80. M. Plašil [-] ) , J. Bárta [-] (67. J. Hovorka [-] ) , J. Kráčmer [-] - J. Kovaříček [-] (89. J. Dlask [-] ) , A. Krejčí [-] (86. L. Harbich [-] )

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - Z. Lanta [-] (79. J. Hájek [-] ) , M. Denk [-] , P. Hronovský [-] , J. Kánský [-] - R. Kubíček [-] , P. Kříž [-] , P. Drapák [-] , J. Černý [-] (60. J. Koza [-] ) - M. Tuček [-] , L. Macháček [-] (78. L. Kujal [-] )

ŽK: 43. S. Koutský - 84. P. Hronovský .
Místo: Javornice. Počet diváků: 132. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - ROLEČEK Jan, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.