5:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blažej zaznamenal hattrick, na jeho představení doplatil Žďár


Branky


14. T. Rejzek , 28. M. Tomín , 39. M. Blažej , 48. M. Blažej (p.) , 78. M. Blažej - 4. J. Lochman , 36. B. Kolář
0

Přepychy přivítaly v rámci 18. kola na domácí půdě Žďár a proti svému sousedovi z přeborové tabulky chtěly naplno bodovat. To se jim po vítězství 5:2 i podařilo. Hattrickem hostující celek sestřelil Michal Blažej, který se trefil ve 39., 48, a 78. minutě. Žďárští přitom už od začátku utkání vedli, když ve 4. minutě otevřel skóre Lochman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli úřadovala dvojice Tomín-Blažej

Souboj dvou mužstev ze středu tabulky byl zároveň bitvou skvělých střelců, kteří za své týmy pravidelně sází branky – přepyšských Martina Tomína a Michala Blažeje a žďárského Petra Lochmana. Vzájemné měření sil lépe začal hostující tým, když už ve 4. minutě zápasu otevřel jeho gólový účet právě Lochman. Přepychy nenechaly Žďáru vedení příliš dlouho, už o deset minut později vsítil Tomáš Rejzek vyrovnávací gól. Poté se na hřišti předvedlo také duo Tomín-Blažej. Prvně jmenovaný poslal domácí ve 28. minutě do vedení, Blažej pro Přepychy vypracoval další přesný zásah v závěru poločasu. Reagoval jím na srovnávací trefu Bohuslava Koláře z 36. minuty. 

Blažej ve druhém poločase dosázel hattrick, Žďár už neměl nárok

Gólový úvod druhého dějství obstaral znovu Michal Blažej, který ve 48. minutě s přehledem proměnil nařízenou penaltu. Přepyšský ostrostřelec se ale činil dál. Přibližně dvacet minut před závěrečným hvizdem dokonal hattrick. Svým 15., 16, a 17. zásahem v sezoně se dostal na čtvrtou příčku pořadí střelců, o níž se dělí s vambereckým Michalem Šromem. Přepychy díky výhře odskočily devátým Petrovicím na pět bodů a zůstaly v závěsu za Častolovicemi. Žďár, který mohl Petrovice přeskočit a přiblížit se Přepyšským, zůstal po vlastním zaváhání na svém desátém místě. 



Sestavy


Přepychy
T. Ježek [-] - J. Prát [-] (46. T. Hejzlar [-] ) , J. Jelen [-] (72. J. Kinzel [-] ) , V. Krejčí [-] , J. Rathouský [-] - L. Sedlák [-] (64. O. Bartoň [-] ) , T. Rejzek [-] , M. Blažej [-] , L. Šmída [-] (78. L. Merganc [-] ) , A. Junek [-] - M. Tomín [-] (81. L. Růžička [-] ) -

Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Rydrych [-] , J. Moravec [-] , L. Hlaváč [-] , L. Cabalka [-] - J. Maleček [-] , M. Baše [-] , M. Ráček [-] (72. J. Kohl [-] ) , J. David [-] - B. Kolář [-] , J. Lochman [-] -

ŽK: 15. T. Rejzek , 77. O. Bartoň - 71. L. Cabalka , 76. P. Rydrych , 79. M. Šrajbr . ČK: 85. O. Bartoň .
Místo: Přepychy. Počet diváků: 78. Rozhodčí: Roleček Jan - LEIMER Václav, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.