Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice vyloupily Převýšov


Branky


0

Domácí se sice ujali vedení v zápase, ale mladý Hlušický tým dokázal dokonalý obrat a odvezl si z Převýšova všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vedení domácím dlouho nevydrželo

Domácí vstoupili do zápasu náporem a vyústěním byla vedoucí branka již v deváté minutě zápasu. V první půlhodině byla hra docela vyrovnaná a hlavně na hostech bylo vidět, že se teprve sehrávají. Když mladý kluci pochopili, že zase tak velké nebezpečí od domácích nehrozí, tak se začali víc osmělovat. Najednou byly Hlušice lepší a v průběhu sedmi minut otočili stav utkání na 1:2. Hosté tak poločas vyhráli a domácí doufali, že v druhém poločase zápas zvrátí na svou stranu.

V druhém poločase si hosté vedení pohlídali

Tentokrát do druhého poločasu lépe vstoupili hosté a v 50.minutě navýšili svůj náskok na 1:3. Svůj druhý gól vstřelil Svěcený, nejlepší hráč zápasu. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale bez brankového efektu. Hosté si stav již hlídali a navíc v 88.minutě definitivně rozhodli zápas. Domácí již pouze výsledek zkorigovali v 90.minutě utkání. Výhra hostů, vzhledem k průběhu utkání, byla zcela zasloužená.



Ohlasy k zápasu



SK Čechie Hlušice B
Hlušice - Jaromír Průcha: Na zápas jsme odjížděli v hodně kombinované sestavě s pěti dorostenci. I když se domácí ujali vedení, tak naši kluci brzy zjistili, že se dnes se soupeřem dá vyhrát. Zápas jsme otočili a vcelku bezpečně dovedli do vítězného konce.



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Bazger [-] , P. Vaněk [-] - P. Mareček [-] (81. M. Haško [-] ) , M. Hodr [-] , P. Hubáček [-] , M. Steklý [-] , J. Matouš [-] (81. M. Steklý [-] ) , S. Lochman [-] - D. Wagner [-] (81. J. Matouš [-] ) , M. Pilař [-]

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - J. Šimůnek [-] , M. Svěcený [-] (85. M. Průcha [-] ) , M. Holman [-] , J. Průcha [-] , M. Paštika [-] , O. Pařízek [-] , E. Pařízek [-] , V. Koutný [-] , L. Beránek [-] , J. Beránek [-]

Hráči zápasu: M. Pilař - M. Holman , M. Svěcený .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Olah Gabriel - ČERNÝ Václav (N), HANSL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.