J. Špaček 82. (p.)
J. Hodoň 90.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice se prosadily až v závěru zápasu


Branky


82. J. Špaček (p.) , 90. J. Hodoň
0

Hostující tým dokázal dlouhých osmdesát minut odolávat nájezdům domácího mužstva. Domácí tým nakonec bral tři body, ale hosté sympatickým výkonem potvrdili zlepšování formy. Hlušice se touto výhrou posunuly na čtvrté místo v tabulce. Klamoš prozatím zůstává poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas přinesl platonický tlak domácího mužstva

V prvním poločase se hned v úvodu dostali hosté pod tlak a domácí tým kombinační hrou ovládl střed hřiště. Jenomže hosté zodpovědně bránili a moc gólovek domácím nedovolili. A když se již domácí hráči konečně dostali až k bráně, tak jim v cestě stál výborný hostující gólman Čihák. Hosté občas vylezli ze své ulity a podnikli rychlý protiútok, ovšem také s nepřesným zakončením. Až do konce prvního poločasu šlo o marné dobývání pokutového území hostů a proto také první půlka skončila bez branek. Hosté tak drželi velice lichotivý bezbrankový stav a s nadějí na bodový zisk vzhlíželi k druhému poločasu.

Domácí rozhodli zápas na konci druhé půlky

Úvod druhého poločasu patřil hostům z Klamoše, kteří se přeci jenom odhodlali k aktivnější hře. Klamoš podnikla několik rychlých útoků, ale bez gólového zakončení. Tento tlak hostům dlouho nevydržel a postupně přebrali iniciativu domácí. A opět to byl podobný obrázek jako v prvním poločase. Pozorná Klamošská obrana vzorně bránila a všechny tutovky domácích pochytal výtečný Čihák v bráně hostí. Za stavu 0:0 se hostům povedl rychlý brejk a Pacákova rána skončila na tyči domácího gólmana Batelky. Toto varování povzbudilo domácí ještě k větší aktivitě a v 82.minutě se konečně měnilo skóre zápasu. Domácí Špaček se pokusil uvolnit v rohu velkého vápna a hostující bek ho vzal za pás a strhnul na zem. Rozhodčí nezaváhal a nařídil penaltu. K její exekuci se postavil sám Špaček a bezpečně ji proměnil. Po obdrženém gólu se hosté sympaticky dali do útočení, ale domácí je do otevřené obrany potrestali podruhé a to brankou Hodoně v poslední minutě zápasu. Domácí Hlušice se na vítězství hodně natrápily, ale jejich vítězství je zcela zasloužené.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Hlušice - spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Domácí hráči, až na začátek druhé půle, kontrolovali průběh celého utkání a dovedli ho do vítězného konce.

Klamoš
Klamoš - hráč v utkání Jiří Holas: Domácí nás přehrávali ve středu hřiště a my jsme trpělivě čekali na brejky. Škoda, že Pacákovu šanci zastavila tyč domácí brány. Po obdrženém gólu jsme hru otevřeli a začali útočit. Vytvořili si i nějaké pološance, ale bez zakončení. Domácí nás potrestali do otevřené obrany druhým gólem.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
P. Batelka [-] - M. Holman [-] (73. F. Bělík [-] ) , V. Koutný [-] , P. Novák [-] (40. M. Průcha [-] ) , E. Pařízek [-] , J. Špaček [-] , M. Strýhal [-] (55. J. Hodoň [-] ) , T. Kotvas [-] , J. Šimůnek [-] , R. Batelka [-] , J. Beránek [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - J. Trusina [-] , M. Pacák [-] , M. Boháček [-] , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Rys [-] , J. Holas [-] , L. Zich [-] , D. Sedláček [-] , O. Kučera [-]

ŽK: 24. V. Koutný , 60. T. Kotvas , 75. R. Batelka , 89. J. Beránek - 20. J. Holas , 25. L. Zich .
Hráči zápasu: J. Špaček , M. Průcha - P. Čihák .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Grossman Martin - NOVOTNÝ Martin (N), SEDLÁČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.