Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice rozhodly o svém vítězství až ve druhém poločase


0

Třetí Kobylice hostily poslední Klamoš a měla to být pro domácí tým jednoznačná záležitost. Jenomže to tak vůbec nebylo a o své vítězství museli domácí tvrdě bojovat. Kobylice jsou o skóre třetí a Klamoš zůstala na osmém místě.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivě lepší hosté vyhráli druhý poločas

Domácí tým vstoupil do zápasu opatrnější hrou, což hostům z Klamoše vyhovovalo. Když se domácím dlouho nedařilo vytvořit si nějakou převahu, tak se hosté osmělili a najednou jich bylo plné hřiště. Dokonce to byla Klamoš, která vstřelila první branku v zápase.  V 24.minutě si na centrovaný míč nejvýš vyskočil hostující Růžička a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Novotnému šanci. Hosté se ujali vedení 0:1 a čekal se tlak domácích. Jenomže tomu tak nebylo a Klamoš byla pořád lepší. Dokonce jednu gólovku hostí zastavilo až břevno Novotného brány. První poločas tak vyhráli zcela zaslouženě hosté a domácí měli o čem přemýšlet.

Hattrick Havlíčka v druhém poločase

Do druhého poločasu vystřídal Havlíček Pavla a tento tah trenéra se později ukázal jako rozhodující. Havlíček již po šesti odehraných minutách srovnal na 1:1 a zadělal na dokonalý obrat. Domácí tým nebyl až tak úplně lepším týmem, ale na rozdíl od prvního poločasu proměňoval své šance. V 58.minutě to byl opět domácí Havlíček, který vstřeleným gólem otočil na 2:1 pro domácí. Poté si vypracovali velice dobrou příležitost i hosté, ale Rysovu ránu zastavila tyč Novotného brány. A tak se skóre zápasu opět měnilo až v 72.minutě. Na 3:1 zvýšil domácí Dušek a domácím se konečně lépe dýchalo. V 78.minutě završil svůj hattrick domácí Havlíček a domácí vedli již tříbrankovým rozdílem. Hosté ještě mohli zápas zdramatizovat a moc jim k tomu nechybělo. Hlavičce hostujícího Miškeho scházel ke skórování malinký kousek, protože skončila na tyči domácí brány. Pět minut před koncem se hosté konečně dočkali a brankou Sedláčka, který pohotově vrátil do brány odražený balón, snížili na 4:2. Poslední slovo v zápase měl domácí Libor Miške, který završil stav utkání na 5:2, když gólmanovi nasadil housličky. I když výsledek vypadá zcela jednoznačně, tak se Klamoš představila v Kobylicích ve velmi dobrém světle a při troše štěstí mohl být výsledek zcela jiný.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Z webu domácího mužstva: V prvním poločase se hrál katastrofický fotbal z obou stran a nahrát si míč třikrát po sobě a netrefit při tom soupeře byl pro mnohé hráče až nadlidský úkol. Hosté byli po celý první poločas lepším týmem a zaslouženě vedli. I když výkon nebyl ideální, hlavně v prvním dějství tak za ten druhý jsme si zasloužili zvítězit.

Klamoš
Spolupracovník redakce Katka Chavalková: V prvním poločase jsme byli lepší a hráli jsme opravdu dobře. Škoda, že jsme dali jen jeden gól. V zápase jsme ještě nastřelili jedno břevno a dvě tyče. Dnes jsme podali velice dobrý výkon, ale na výhru to bohužel nebylo.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - D. Šafařík [-] (71. A. Wagner [-] ) , O. Karabinoš [-] , J. Pavel [-] (46. T. Havlíček [-] ) , T. Dušek [-] (76. D. Rašín [-] ) , L. Tobišek [-] (83. L. Miške [-] ) , D. Sedláček [-] (79. A. Haňáček [-] ) , O. Štefan [-] , D. Nový [-] , D. Kuchař [-] , J. Pacák [-]

Klamoš
P. Čihák [-] - D. Sirůček [-] , J. Miške [-] , O. Kučera [-] , L. Zich [-] - M. Sedláček [-] (79. M. Kasal [-] ) , M. Růžička [-] (46. M. Pacák [-] ) , M. Boháček [-] , D. Jankovský [-] - D. Sedláček [-] , L. Bastin [-] (78. Z. Gold [-] ) -

ŽK: 44. D. Sirůček .
Hráči zápasu: T. Havlíček - J. Miške .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Stránský Martin - NOVOTNÝ Jaroslav (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.