Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klamoš doma naplno zabodovala


Branky


0

Poslední Klamoš hostila pátou Červeněves, ale rozdíl mezi týmy byl pouze tříbodový. Oba týmy toužily naplno bodovat a tak se dal očekávat tvrdý boj o každý míč. Ze strany domácích to byl jeden z nejlepších výkonů podzimu. Po tomto zápase se Klamoš dotáhla na týmy před sebou a Červeněves spadla o příčku níž.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase překvapivě lepší domácí

 

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a častěji držel míč na kopačkách. Z úvodního tlaku vytěžili domácí první gól zápasu, již po deseti minutách hry. Domácí Rys našel přesnou přihrávkou Sedláčka, který unikl hostující obraně a z úhlu prostřelil gólmana. Domácí vedli 1:0 a pokračovali v náporu. Hostům se nedařila kombinace a odražené míče získávali domácí hráči. Dlouho se brankově nic nedělo, až v 41. minutě dokázali hosté vyrovnat. Hosté měli výhodu rohového kopu a Lubas s velikou pomocí domácího hráče srovnal na 1:1. Hosté se z remízy neradovali ani tři minuty a domácí opět vedli. Hostující obránci si hráli tak dlouho s míčem až jim ho sebral důrazný Pacák a poslal svůj tým do vedení 2:1. První poločas tak těsně vyhráli domácí, ale na nějaké vzepětí ze strany hostů to nevypadalo.

 

 

 

 

 

V druhém poločase vládlo na hřišti pouze jedno mužstvo

 

Do druhého poločasu vstoupil domácí celek s cílem přidat další góly a rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Hosté jim to svou laxní hrou hodně usnadnili. Je pravdou, že bylo poněkud chladněji a tak se jim asi nechtělo běháním ztrácet tělesné teplo. Domácí tým využil špatného rozpoložení hostů a v šedesáté minutě odskočil o dva góly. Domácí kopali roh. Po několika odrazech se míč dostal k Sedláčkovi, kterému se podařilo vsítit gól a uklidnit domácí fanoušky. Poté se hosté přeci jenom vzchopili a začali trošku hrát. Jenomže tím pádem vznikala v obrané otevřená okna, do kterých okamžitě domácí s chutí vyráželi. V poslední minutě zápasu završil skóre pěknou střelou domácí Kučera a utkání tak skončilo vysokým vítězstvím Klamoše 4:1. Vítězství domácích bylo naprosto zasloužené, protože hosté v podstatě nic nepředvedli.



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Spolupracovník redakce Katka Chavalková: Celý zápas jsme byli lepší, a proto je naše výhra naprosto zasloužená. Výborný výkon podal Lukáš Zich.

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér Jan Gorel: Hrajeme jako den a noc, většina hráčů není schopna podat dlouhodobě stabilní výkon, jednou zahrají na hranici svých možností a podají vynikající výkon, se kterým by se směle mohli předvést v prvním týmu, jindy například jako dnes, zcela vyhoří. Na tomto zápasu se jen těžko hledají pozitiva a tak nezbývá, než na něj rychle zapomenout a soustředit se na další utkání.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - D. Sirůček [-] , J. Miške [-] , M. Sedláček [-] , L. Zich [-] - D. Jankovský [-] , M. Rys [-] (65. O. Kučera [-] ) , M. Růžička [-] , M. Kasal [-] (60. M. Boháček [-] ) - M. Pacák [-] (88. Z. Gold [-] ) , D. Sedláček [-] -

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Lubas [-] (58. J. Novotný [-] ) , V. Šetlér [-] (61. M. Duha [-] ) , R. Dvořák [-] , D. Hlavatý [-] - P. Remsa [-] , J. Mikácsi [-] (78. J. Doležal [-] ) , J. Fichtner [-] , V. Čihák [-] - R. Purma [-] (70. M. Šolín [-] ) , D. Restl [-]

ŽK: 20. V. Šetlér , 83. J. Fichtner .
Hráči zápasu: L. Zich , J. Miške - V. Šetlér .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - ŠEFARA Jan (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.