Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Nepolisech viděli deset gólů


Branky


0

Na hřiště třetích Nepolis zavítala šestá Klamoš. V prvním vzájemném měření sil uspěla Klamoš a domácí tým jí to chtěl vrátit. Nakonec se mu to povedlo i s úroky. Po tomto zápase se Nepolisy posunuly na druhé místo a Klamoš spadla na místo poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v síti hostí v prvním poločase

Úvod zápasu vůbec nenasvědčoval nějaké gólové demolici. Domácí sice byli lepší, ale hosté zodpovědně bránili a gólman Klamoše Čihák se zdál být nepřekonatelný. Stavidla brankostroje otevřel první gól v 13.minutě zápasu, kdy se po rohovém kopu trefil Pánek. O sedm minut později domácí rychle rozehráli trestný kop a byl to opět Pánek, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Neuběhlo ani pět minut a domácí vedli 3:0. Hostům se nepovedl odkop. K míči se dostal Pavel Hanuš, který hned posunul míč na Vaníčka. Vaníček předložil tutovku Spejchalovi, který zasunul míč do brány. V 34.minutě dal domácí Mušek housličky domácímu bekovi a tváří v tvář gólmanu Čihákovi nezaváhal. Poslední gól prvního poločasu padl po rozehrané standardce na půlce, kdy Radek Hanuš zatáhl míč až na vápno a tam českou uličkou vyslal bráchu Tomáše před gólmana Čiháka. Tomáš se nemýlil a završil skóre prvního poločasu na 5:0.

I v druhém poločase dostali hosté bůra!

Druhý poločas netrval ani tři minuty a skóre se měnilo pošesté. Tomáš Hanuš si zpracoval na prsa centrovaný míč a z voleje zamířil přesně k tyči Čihákovi brány. V 54.minutě zatáhl Pavel Hanuš míč po lajně až do vápna a přihrál Tomášovi Hanušovi před prázdnou bránu. Tomáš hattrick samozřejmě neodmítnul. Další gól padl v 73.minutě po krásné kombinaci Tomáše Hanuše s Pánkem. V závěru akce přihrává Tomáš patičkou na Pánka a ten také završuje svým hattrickem na 8:0. V 80.minutě se prosadil tvrdou střelou Spejchal a je to 9:0. Desátý gól byl nakonec polovlastní. Tomáš Hanuš si zpracoval centr od Spejchala. Jeho nepovedená střela levačkou tak překvapila gólmana Čiháka, že si z ní sedl na zadek a v sedě vytáhl skvělý zákrok. Jenomže míč se od obránce odrazil do brány. Domácí tak vyhráli kulatým výsledkem 10:0 a hostům v tomto zápase nic nedovolili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Spolupracovník redakce Radek Hanuš: Výsledek hovoří za vše, takže ani nemusím nic dodávat :-)

Klamoš
Spolupracovník redakce Katka Chavalková: Dnes k tomu opravdu nemám co říct. Domácí byli prostě jasně lepší. Ale taky nám nemuseli dávat deset gólů :-)



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] , R. Hanuš [-] (56. J. Haltuf [-] ) , L. Pánek [-] , M. Lubas [-] - M. Semenec [-] , P. Hanuš [-] , J. Mušek [-] (56. R. Matys [-] ) , P. Kloz [-] - M. Spejchal [-] , J. Vaníček [-] (29. T. Hanuš [-] )

Klamoš
P. Čihák [-] - J. Miške [-] , D. Sirůček [-] , L. Zich [-] (73. M. Rys [-] ) , J. Holas [-] (20. O. Kučera [-] ) - M. Sedláček [-] (54. M. Boháček [-] ) , T. Hudec [-] , D. Sedláček [-] , D. Jankovský [-] - M. Kasal [-] (60. Z. Gold [-] ) , M. Pacák [-] -

ŽK: 42. M. Kasal , 65. M. Boháček .
Hráči zápasu: L. Pánek , T. Hanuš - J. Miške .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koza Vladimír - SKOKAN Ondřej (N), MISÁR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.