6:1
(0:1)
18. J. Dunka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V druhém poločase Klamoš válcovala


Branky


57. J. Miške , 62. D. Sedláček , 64. T. Hudec , 68. M. Růžička (p.) , 72. D. Jankovský (p.) , 76. D. Sedláček - 18. J. Dunka
0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Poslední Klamoš hostila Lužec, kterému jeho dobré předchozí výsledky přisoudily roli favorita. Jenomže tento zápas dvou rozdílných poločasů přinesl úžasnou zápletku plnou krásných gólů a i velikého zklamání. Po tomto zápase se Klamoš odpoutala z posledního místa tabulky a navíc v posledních čtyřech domácích zápasech dala pokaždé víc jak čtyři góly.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající hra hostí v prvním poločase a zasloužené vedení

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně, ale byl tady jeden rozdíl. Do šancí se dostávali hlavně hosté, kteří působili fotbalovějším dojmem. Po úvodní čtvrthodině padla první branka utkání. Spolupráce bratrské dvojice Dunků, kdy Michal přihrával Janovi, vedla k první brance hostů a vedení 0:1. Honza hezky obhodil gólmana Čiháka. Po této brance se do dvou dobrých šancí dostal i domácí tým, ale dvakrát zazářil hostující gólman Klepl. Poté opět převzali iniciativu hosté a spalovali šanci za šancí. Hospodka nevyužil dva sólové nájezdy. Oba Dunkové také ve střeleckých pozicích selhali. A když své šance neproměnil ani Kohout a ani Bezvoda, tak se šlo do kabin za hubeného vedení hostí 0:1.

Neuvěřitelná demolice hostí v druhém poločase

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým jako vyměněný a hosté nestíhali vůbec v ničem. Jejich zodpovědná hra z prvního poločasu se rozsypala jako domeček z karet a dostávali gól za gólem. Vyrovnání zařídil v 57.minutě domácí Miške krásnou hlavičkou po rohovém kopu. Potom domácí hráč nastřelil tyč a po chvilce byl další roh. Tentokrát se v 62.minutě, pro změnu na přední tyč, trefil hlavou Daniel Sedláček a domácí již vedli. A o dvě minuty později to bylo už 3:1. Na pěkný centr ze strany si naběhl Hudec a uklidil míč placírkou, za záda bezmocného gólmana Klepla. V 68.minutě rozehráli domácí roh nakrátko. Míč si převzal Jankovský, vnikl s ním do vápna a byl faulován Bezvodou. Z penalty na 4:1 zvýšil Růžička. Neuběhly ani čtyři minuty a Bezvoda vyrobil další penaltu, kterou na 5:1 bezpečně proměnil Jankovský. Na konečných 6:1 dorazil hosty svou druhou brankou Daniel Sedláček, kdy na jeho krásnou křížnou střelu gólman Klepl neměl nárok. Domácí tak v druhém poločase hosty úplně rozstříleli a zaslouženě berou všechny body.



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Hráč domácích Jiří Holas: První poločas byl docela vyrovnaný, kdy jsme měli dvě a oni asi víc gólovek. Navíc nám dali jeden gól. V druhém poločase jsme je k ničemu nepustili a stříleli gól za gólem. Naše výhra mohla být i vyšší.

FK Lužec nad Cidlinou
Z webu Lužce: Druhý poločas byl tak špatný, že ani tak vysoká porážka není dost vysoká, soupeř ještě několik šancí zahodil a Klepl si v druhém poločase sáhl na míč prakticky, jen když ho lovil v síti. V dnešním zápase se ukázalo, jak zhoubné následky má na naší hru, nedodržení předzápasových taktických pokynů a neochota většiny hráčů bránit.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - J. Miške [-] , O. Kučera [-] (20. T. Hudec [-] ) - D. Jankovský [-] , M. Růžička [-] - D. Sedláček [-] , Z. Gold [-] (58. M. Sedláček [-] ) - J. Holas [-] , L. Zich [-] , A. Vinař [-] , M. Boháček [-] (77. M. Rys [-] )

FK Lužec nad Cidlinou
M. Klepl [-] - M. Bašek [-] , M. Beneš [-] , M. Janouch [-] , F. Wágner [-] - M. Bezvoda [-] , S. Bužik [-] , J. Kohout [-] - R. Hospodka [-] , J. Dunka [-] , M. Dunka [-] (63. P. Sýkora [-] ) -

ŽK: 27. M. Růžička - 35. M. Bezvoda .
Hráči zápasu: A. Vinař , D. Sedláček - J. Dunka .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vlachý Michal - MISÁR Zdeněk (N), HOHENBERGER Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.