Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov odolával pouze poločas


Branky


0

První Hlušice hostily osmý Převýšov a měla to být hra kočky s myší. Jenomže Převýšov se v Hlušicích představil v dobrém světle a dlouho domácímu týmu vzdoroval. Více jak šedesátka diváků tak viděla zajímavé představení, ve kterém nakonec padlo osm gólů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté statečně odolávali

Do zápasu vstoupil domácí tým náporem a vytvořil si mírnou převahu, která vyústila ve vedoucí branku. V  11.minutě kopal domácí tým trestný kop ze strany. Na centrovaný míč si nabíhal hostující gólman Jiří Hansl, že si ho sebere, ale předskočil ho Beránek a těsně před ním usměrnil míč do sítě. Domácí se ujali vedení 1:0 a diváci se těšili na brankostroj. Jenomže hosté se nevzdali a vyrovnali hru a nakonec i skóre. V 23.minutě se hostům podařilo vyrovnat, když se trefil jejich nejlepší hráč Lochman. Až do konce poločasu byla hra neurovnaná a obě mužstva mohla i skórovat. Nakonec se skóre nezměnilo a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Zápas rozhodla až poslední půlhodina

 

Vstup do druhého poločasu se lépe povedl hostům a dokonce se ujali vedení. V 48.minutě střílí gól Haško a Hlušice jsou dokonale zaskočené. Ale nakonec domácí přeci jen začali víc přitláčet na pilu a pomalu otáčeli hru ve svůj prospěch. Nakonec to v 47.minutě vzal na sebe domácí Batelka. Prošel přes tři hráče, a když se dostal do vápna, tak slabší nohou zavěsil na zadní tyč. Bylo srovnáno na 2:2 a za dalších sedm minut se domácí opět dostali dovedení. Z trestňáku, asi z 23 metrů se nádherně trefil Holman a Hlušice vedly 3:2. Zlom v zápase přinesl střídající Trejbal, který hru domácího mužstva neskutečně oživil. V 75.minutě to byl právě Trejbal, který se nejlépe zorientoval ve skrumáži a propálil míč do sítě. Stav 4:2 konečně zlomil odpor hostů a domácí se víc uvolnili a v závěru zápasu přidali další dvě branky. V 86.minutě přišel nejhezčí okamžik zápasu, kdy se míč kulil po ose Trejbal - Holman - Batelka, posledně jmenovaný nádherně trefil bombou pod víko. Poslední slovo měl v poslední minutě střelec první branky Beránek, když dorážel do brány vyražený míč po tvrdé Holmanově střele. Zápas tak skončil jednoznačným výsledkem 6:2 pro domácí tým, ale Převýšov se zde představil ve velice dobrém světle.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Naše výhra se rodila velice těžce. Sice jsme se brzy ujali vedení a mysleli jsme si, že je hotovo, opak však byl pravdou. Hosté nejenom že srovnali stav, ale v úvodu druhého poločasu se ujali vedení. Zápas jsme zlomili až v posledních třiceti minutách a hodně k tomu pomohl střídající Trejbal.




Sestavy


SK Čechie Hlušice B
R. Batelka [-] - J. Beránek [-] , J. Špaček [-] (61. J. Trejbal [-] ) , J. Hodoň [-] , E. Pařízek [-] , J. Mifek [-] (68. V. Koutný [-] ) , J. Batelka [-] , J. Šimůnek [-] , O. Pařízek [-] , D. Žilka [-] , M. Holman [-]

SK Převýšov B
J. Hansl [-] - P. Vaněk [-] , D. Zborník [-] (39. M. Steklý [-] ) - S. Lochman [-] , P. Mareček [-] (81. A. Hansl [-] ) , M. Steklý [-] - M. Haško [-] , P. Bazger [-] , J. Košina [-] , M. Macura [-] , D. Korel [-]

ŽK: 74. V. Koutný .
Hráči zápasu: J. Beránek , J. Trejbal - S. Lochman .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Liebisch Osvald - KOHOUT Jaromír (N), HANSL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.