7:1
(3:1)
25. D. Korel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Myštěvsi střelecký koncert Václava Bretta


Branky


15. N. Bajza , 37. N. Bajza , 41. V. Brett , 62. V. Brett , 77. V. Brett , 86. V. Brett , 88. V. Brett - 25. D. Korel
0

Třetí Myštěves nastoupila proti osmému Převýšovu v posílené sestavě a v zápase to bylo hodně znát. Převýšov hraje sympatický fotbal se snahou o útočnou hru a tak se přítomný diváci fotbalem bavili a o to víc, že v zápase nakonec padlo osm branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase ještě Převýšov odolával

Domácí tým měl veliké problémy se sestavou a tak museli nastoupit hráči z áčka, kteří opravdu v zápase hráli prim. Od začátku dávala Myštěves najevo, že by chtěla vyhrát a do vedení šla v 15.minutě Bajzou, který dostal přihrávku před prázdnou bránu. Jenomže hosté začali útočit a vytvořili si sérii rohových kopů, po kterých to hodně smrdělo gólem. Po jednom rohu,  dokonce hlavičku hostujícího hráče, zastavilo břevno. Hosté byli za svou aktivitu odměněni vyrovnávací brankou, kterou vstřelil v 25.minutě Korel. První poločas byl i nadále vyrovnaný a vůbec do něj nezapadal svým výkonem rozhodčí Hruška, kterému se zápas vůbec nepodařil. Špatné rozhodnutí na obě strany, kazily dojem, jinak z pěkného zápasu. V 37.minutě stál Bajza zapomenutý na hranici ofsajdu. Když se k němu dokulil míč přes celé vápno, tak ho Bajza uklidil do prázdné brány a bylo to 2:1. I u třetího gólu to smrdělo ofsajdem, ale Brettova branka platila a tak se šlo do šaten za stavu 3:1 pro Myštěves.

 

V druhém poločase úřadoval domácí Brett

 

Úvodní čtvrthodinka druhého poločasu byla ještě docela vyrovnaná a obě mužstva si vytvořila několik šancí. Domácí gólman Půlpán musel dvakrát zasahovat proti střelám z vápna. Myštěves se prosadila až v 62.minutě kdy si Brett seběhl na dlouhý míč, narazil si ho se spoluhráčem a překonal gólmana Hansla. Bylo to 4:1 a hosté už zcela odpadli. Na 5:1 zvýšil Brett po samostatném úniku v 77.minutě. V 86.minutě se po pěkné kombinaci opět ocitnul v šanci domácí Brett a opět nezaváhal. Bylo to 6:1 a Brett si ještě jeden bonbónek schoval na 88.minuitu, kdy se po vyšachování domácí obrany trefil v tomto zápase popáté a završil skóre zápasu na 7:1

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Trenér Tomáš Rychtera: V prvním poločase jsme měli šance my i hosté. Díky naší střelecké potenci jsme ho vyhráli 3:1. V druhém poločase se rozstřílela posila z áčka Vašek Brett a prakticky sám rozhodl zápas. Hosté u nás podali dobrý výkon, ale i přesto je naše výhra zasloužená.

SK Převýšov B
Stoper hostů Pavel Mareček: První poločas byl vyrovnaný a nebýt hrozného pískání rozhodčího Hrušky, tak mohl být i remízový. V druhém poločase jsme už po čtvrté brance odpadli a domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - J. Petráček [-] , P. Jelínek [-] , L. Malina [-] , D. Bureš [-] - N. Bajza [-] , P. Kopuletý [-] , V. Brett [-] , D. Jelínek [-] , F. Hlaváč [-] - P. Kaliáš [-]

SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Mareček [-] , P. Vaněk [-] - M. Steklý [-] , S. Lochman [-] - M. Macura [-] , J. Matouš [-] , D. Zborník [-] , M. Steklý [-] , B. Nebeský [-] , D. Korel [-]

ŽK: 20. D. Korel , 30. P. Vaněk .
Hráči zápasu: N. Bajza , V. Brett - S. Lochman .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hruška Jiří - VANÍČEK Martin (N), HANSL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.