3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 14:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov doma za tři body a s nulou


Branky


0

Osmý Převýšov hostil šestou Klamoš a domácí tým toužil prolomit jarní prokletí a nad Klamoší vyhrát. Hosté se původně také netajili tím, že by z Převýšova nechtěli odjet s prázdnou. Jenomže je zabrzdili veliké problémy se složením sestavy a do Převýšova přijeli pouze v jedenácti hráčích a bez brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase z množství šancí padla pouze jedna branka

Do zápasu vstoupila Klamoš s hráčem v bráně a úvod zápasu byl docela vyrovnaný. Domácí hráči, s vědomím, že v bráně hostí je hráč, útočili dost sólově a snažili se za každou cenu zakončit, což bylo ke škodě celého mužstva. Klamoš si za celý první poločas vytvořila pouze jednu gólovou akci, kdy po střele Jankovského zazvonilo břevno Hanslovi brány, jinak už si v podstatě žádnou jasnou gólovku nevytvořila. To domácí se předháněli v zahazování šancí a jak Korel, Hubáček, tak i Pilař by měli takové šance, jak měli, proměňovat. Jediná branka prvního poločasu padla už v 11.minutě, kdy si Martin Pilař zaběhl s míčem do lajny a krásnou přízemní přihrávkou našel nabíhajícího Korela. Ten si míč zpracoval a podél gólmana ho poslal k vzdálenější tyči. První poločas tak zaslouženě vyhrál Převýšov 1:0.

V druhém poločase domácí přidali další góly

I druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Hra v poli docela vyrovnaná a na šance to vyznělo jednoznačně pro domácí. I když je pravdou, že hlavně aktivní Sedláček dělal domácím dost velké problémy a zastavovat se jim ho dařilo až na poslední chvíli. I tak trefil jednou tyč a dvakrát hlavičkoval těsně vedle. Převýšovu se podařilo přidat branku hned po třech odehraných minutách druhého poločasu. Domácí Jarkovský poslal míč za obranu a naběhnuvší Korel ho z voleje poslal za záda hostujícího gólmana Holase. Branka byla v zápise o utkání připsána Pilařovi. Svou jednoznačnou výhru potvrdil Převýšov v 72.minutě, kdy si převzal míč domácí Jarkovský a dlouho nevěděl co s míčem, tak se řídil pravidlem: "když nevíš co s míčem, tak vystřel"! Jarkovský vystřelil a slabou střelu gólman Holas neudržel a zapadla za jeho záda. Takže ve vyrovnaném zápase střílelo góly pouze jedno mužstvo a proto Převýšov zcela zaslouženě vyhrál.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Stoper Pavel Mareček: Po celých devadesát minut to bylo vyrovnané utkání, ale my jsme měli větší gólové šance a měli jsme jich i víc. Navíc jsme tři góly dali a Klamoš ani jeden, takže naše vítězství je naprosto zasloužené.

Klamoš
Kapitán týmu Dan Sedláček: Dneska od nás špatný. V důležitém zápase jsme selhali. Před zápasem se na nás vysr*l brankář a to se asi projevilo na našem výkonu stejně, jako že hrajeme venku. To nám stále nejde…. Šance jsme si sice vytvořili, dali jsme tyč i břevno ale dneska nebyl náš den. Převýšov byl po celý zápas lepším týmem. Poděkovat zaslouží Jirka Holas, který se statečně popral s pozicí gólmana. “klobouček Holy;))“



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - D. Korel [-] , M. Steklý [-] , M. Pilař [-] , M. Steklý [-] (46. J. Jarkovský [-] ) , D. Zborník [-] , S. Lochman [-] , P. Hubáček [-] , P. Bazger [-] , P. Mareček [-] , J. Hansl [-]

Klamoš
J. Holas [-] - J. Drahokoupil [-] , M. Růžička [-] , D. Jankovský [-] , M. Sedláček [-] , M. Rys [-] , O. Kučera [-] , L. Zich [-] , J. Boudyš [-] , M. Kasal [-] , D. Sedláček [-]

ŽK: 68. D. Sedláček .
Hráči zápasu: J. Hansl , S. Lochman - J. Holas .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Olah Gabriel - DOLEŽAL Radek (N), VINAŘ Andrej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.