Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nádherném zápase Klamoš neuvěřitelně otočila


Branky


0

Šestá Klamoš hostila druhé Hlušice a hostům šlo jednoznačně o vítězství, aby si udrželi naději na první místo. V tomto zápase padlo neuvěřitelných jedenáct branek a byl oslavou fotbalu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Hlušice dvakrát vedly

Hlušice, s vědomím nutnosti vítězství, vstoupily do zápasu aktivněji a poměrně brzy se ujaly dvoubrankového vedení, když se v průběhu tří minut prosadili Holman se Strýhalem. Tyto dvě branky hosty uspokojili a mysleli si, že se nemůže nic stát. Jenomže neuběhly ani dvě minuty od druhé branky hostí a domácím se podařilo snížit na 1:2. Ve vápně hostí vznikla pořádná trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval Dan Sedláček a z otočky střílí gól. V 23.minutě domácí odkopávají míč z obranného pásma a ten prodloužil hostující bek nešťastně hlavou na nabíhajícího Dana Sedláčka, který vyrovnal na 2:2. Osm minut před koncem poločasu se hosté opět dostali do vedení, když se svým důrazem prosadil Jan Batelka. První poločas tak vyhráli hosté 2:3 a těšili se do kabiny na zprávy z Nepolis. Jenomže ty byly pro Hlušice špatné, protože Nepolisy vedly v Myštěvsi 0:4 a bylo jasné, že titul už nepustí.

Neuvěřitelný zvrat Klamoše v druhém poločase

 

Hosté nastoupili do druhého poločasu zcela uvolněně nesvázaný žádnými povinnostmi. Úvod druhého poločasu Hlušice ovládly a už v 52.minutě navýšily své vedení na 2:4, když se z penalty prosadil Jan Batelka. V 56.minutě upravuje na 2:5 hostující Holman. O chvilku později netrefuje prázdnou bránu hostující Soumar a na domácí by nikdo nevsadil ani zlámanou grešli. Jenomže Klamoš je tým, který hraje za jakéhokoliv stavu a dokázala to i v tomto zápase. V 62.minutě rozehrál domácí Jankovský standardní situaci na Dana Sedláčka, který snižuje na 3:5 a završuje svůj hattrick. V 68.minutě kopou domácí rohový kop. Na přední tyč si naběhl Dan Sedláček a svou čtvrtou brankou snižuje na 4:5. Nadšení domácí hráči i nadále útočí a jdou za vyrovnáním. V 75.minutě zachoval chladnou hlavu stoper domácích Boudyš a vzal to na sebe. Obehrál dva protihráče a přesným pasem vyzval spoluhráče Růžičku k zakončení. Růžičkovi se ve skluzu podařilo vyrovnat a diváci hnali svůj tým za vítězstvím. V 76.minutě si převzal míč domácí Jankovský a krásným pasem vyslal do běhu střídajícího Ryse, který přesnou ranou k tyči završil nevídaný obrat v zápase. Domácím se tak podařil dokonalý obrat již ztraceného zápasu a připsali si zasloužené tři body.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Klamoš
Kapitán mužstva Dan Sedláček: Pro diváky neskutečný zápas!! Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale soupeř dával góly a vedl 0:2, semkli jsme se a dokázali vyrovnat. Přesto jsme šli do kabiny za stavu 2:3. Nástup do druhé půle se nám vůbec nepovedl a Hlušice nás potrestali a vytvořili si tříbrankový náskok. Za tohoto stavu by na nás nevsadil ani největší optimista. Chtěli jsme poslední domácí zápas odmakat ať se děje co se děje a přišel zvrat, přitlačili jsme na pilu a povedlo se. Otočit ztracený zápas proti tak silnému týmu byl opravdový zážitek pro nás všechny.

SK Čechie Hlušice B
Trenér Jaromír Průcha: V zápase padlo gólů jako máku. Byli jsme v kontaktu s Myštěvsí, takže jsme věděli, jak to tam vypadá. Brzy jsme se ujali vedení 2:0 a mysleli jsme si, že to půjde samo. Soupeř brzy vyrovnal a my jsme ještě do poločasu vstřelili gól. O poločase jsme věděli, že první místo je ztracené atak jsme kluky nabádali, ať si zahrají fotbal. Když jsme vedli 2:5, každý jiný tým by to zabalil, ale oni nic nevypustili a vyhráli. Dokonce si myslím, že Klamoš si za svou úžasnou bojovnost a touhu po vítězství, dnešní výhru zasloužila.



Sestavy


Klamoš
P. Čihák [-] - M. Kasal [-] (58. M. Boháček [-] ) , L. Zich [-] , D. Sedláček [-] , M. Růžička [-] , M. Pacák [-] (79. J. Holas [-] ) , O. Kučera [-] , D. Jankovský [-] , T. Hudec [-] (46. M. Sedláček [-] ) , J. Drahokoupil [-] (58. M. Rys [-] ) , J. Boudyš [-]

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - M. Strýhal [-] , M. Holman [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , J. Šimůnek [-] , O. Pařízek [-] , R. Batelka [-] , D. Žilka [-] , V. Koutný [-]

ŽK: 84. O. Kučera , 89. L. Zich - 61. V. Koutný , 84. M. Strýhal .
Místo: Klamoš. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kincl Václav - MISÁR Zdeněk (N), SVĚCENÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.