4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Upracovaná výhra Sendražic


Branky


38. J. Merxbauer , 53. P. Vrána , 75. P. Koval , 78. A. Kaplan (p.) - 50. D. Řehounek
0

V souboji dvou sousedů v tabulce se více šancí dávalo hostům z Libčan, kteří v minulém kole poprvé zabodovali. Jenomže domácí tým ukázal konečně svou sílu a upracovaným výkonem docílil vítězství. Tabulka čtvrté třídy se tak ještě více vyrovnala.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla krásná branka Merxbauera

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně a na obou byla vidět snaha o útočení. Hrál se docela svižný fotbal  a mnoha osobními souboji. Bojovalo se hlavně o střed hřiště, ale ani jedno z mužstev si nevytvořilo výraznější převahu. Jenomže obě obrany hrály velice zodpovědně a tak žádné šance nebyly proměněny. Do vedení se jako první dostali domácí až v závěru prvního poločasu. Merxbauer dostal krásnou křížnou přihrávku přes celé hřiště, která ho prakticky dostala do samostatného úniku. Merxbauer utekl všem bekům a pohotově prostřelil gólmana Kociána v bráně hostí. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo. Jenomže Libčany vůbec nehrály špatně a určitě nepovažovaly tento zápas za prohraný...

V druhém poločase přidávali domácí gól po gólu

 

Bylo vidět, že domluva v kabině hostí pomohla, protože byly to Libčany, které se na začátku druhého poločasu dostaly zpět do zápasu. Po pěti minutách hry se dostal k míči hostující Řehounek a srovnal na 1:1. Začínalo se nanovo a oba týmy chtěly strhnout vítězství na svou stranu. Jenomže o tři minutky později, to bylo opět všechno jinak. Zmatků v hostující obraně využil domácí Vrána, který svým důrazem a chytrostí, získal míč a krásně přeloboval hostujícího gólmana Kociána. Domácí vedli 2:1. Hosté zápas opět nevzdali a snažili se o vyrovnání. Tentokrát ovšem domácí obrana v čele s gólmanem Satranským žádný gól nepropustila. Hlavně domácí gólman Satranský se musel párkrát zaskvět perfektními zákroky, aby udržel jednobrankový náskok. A tak se o všem rozhodlo v poslední čtvrthodince zápasu. V 75.minutě tvrdě vypálil domácí Kaplan a pro Kovala již nebylo problémem dorazit míč do brány. O tři minuty bylo definitivně rozhodnuto. Aktivní Koval se prodral až do vápna, kde byl nemilosrdně sražen. Rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil Kaplan a bezpečně ji proměnil. Vyrovnané utkání tak skončilo zaslouženým prvním vítězstvím Sendražic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Sendražice - trenér Michal Středa: Vyrovnané utkání kdy domácí své šance proměnili a hosté ne. Naše vítězství bylo hodně upracované. Je škoda, že si kluci neumí udělat zápas pohodovějším, když na to mají. Jsme rádi za první vítězství za tři body.

SK Libčany B
Libčany - spolupracovník redakce Vojta Kunčar: Nedali jsme šance a udělali chyby vzadu , které soupeř potrestal. Na branku jsme jim přihráli a hned po vyrovnání jsme dostali další branku. Gratuluju domácím k vítězství. Byl to docela pěkný fotbal a padlo dost branek.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - L. Hlavatý [-] , A. Kaplan [-] , P. Vrána [-] , J. Vítek [-] (76. J. Čížek [-] ) , P. Koval [-] , M. Štorek [-] , S. Špás [-] (13. O. Dus [-] ) , J. Modrý [-] , J. Michalička [-] , J. Merxbauer [-]

SK Libčany B
V. Kocián [-] - T. Novák [-] , M. Horáček [-] , M. Kroupa [-] - J. Fejgl [-] , D. Řehounek [-] , J. Mokrý [-] , J. Kotrč [-] , D. Vlasák [-] (46. A. Barcic [-] ) - P. Jedlička [-] , J. Zikl [-] (46. M. Zahradník [-] )

ŽK: 65. J. Merxbauer , 75. P. Vrána - 45. J. Kotrč .
Hráči zápasu: M. Satranský , P. Koval - D. Řehounek .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Grossman Martin - HLAVATÝ Petr (N), NOVOTNÝ Erik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.