2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeníkovice utrpěly remízu


Branky


0

Třetí Jeníkovice přivítaly na svém hřišti šesté Libčany. Pro domácí tým to měla být snadná záležitost, ale jak se později ukázalo, vůbec tomu tak nebylo. Hosté hrozili celý zápas a bylo to drama až do konce. Po tomto zápase si oba týmy udržely své stávající pozice.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly až v poslední čtvrthodince prvního poločasu

Hosté z Libčan přijeli pouze v deseti hráčích a tak i nastoupili. Další hráč jim přijel až po dvaceti minutách a až poté hráli v plném počtu. Do té doby sice měl domácí tým převahu, ale vůbec nic z ní nevytěžil. Dokonce by se dalo říct, že Libčany hrály rovnocennou partii, protože měly strašně nebezpečné protiútoky. A chvílemi byly i v deseti lepším týmem.  Branky začaly padat až v poslední čtvrthodince prvního poločasu. A první kdo se trefil, byl domácí tým z Jeníkovic. V 31.minutě se vyhnul ofsajdové pozici jeden z nejzkušenějších hráčů Jeníkovic Milan Kouba. Svou šanci zakončil s absolutním přehledem prohozením gólmana Libčan Soukupa. Poté zaváněl penaltou faul domácího beka, ale píšťalka rozhodčího mlčela. Jenomže domácí vedení do konce poločasu neudrželi, protože hosté šli tvrdě za vyrovnáním.  Do konce poločasu zbývaly tři minutky, když dostal perfektní přihrávku do uličky Řehounek a střelou mezi nohy gólmana Černého srovnal na 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a domácímu trenérovi tento stav vůbec nevyhovoval.

Ani druhý poločas nepřinesl rozuzlení

Druhý poločas začal spoustou nepřesností u obou týmů. Po deseti odehraných minutách se hostů podařilo otočit zápas ve svůj prospěch. Nedůslednost domácích hráčů dovolila skórovat Mokrému. Když tři hostující hráči utíkali na bránu domácích. Libčany se ujaly vedení 1:2. Po této obdržené brance si domácí poprvé v zápase vytvořili souvislejší tlak a po deseti minutách jim byla odměnou vyrovnávací branka. Domácí dostali výhodu standardní situace. Po přesném centru se nejlépe zorientoval Látr a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Soukupovi žádnou šanci. Až do konce zápasu již žádná další branka nepadla. Celý průběh zápasu provázela nepřesná hra domácího týmu, kdy kolikrát středová řada přihrála míč na kopačky hostujících hráčů. S výsledkem nepohnula ani marná snaha Václavka se Slámou, kteří se opravdu snažili prolomit střeleckou smůlu jejich týmu. Hosté hráli jednoduše kombinačně a na domácí to stačilo. Proto také skončil zápas zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Spolupracovník redakce Libor Trubač: Po mizerném výkonu jsme utrpěli remízu. Dnes jsme si nebyli schopni přesně přihrát víckrát za sebou. Libčany s námi hrály vyrovnanou partii, protože i když jsme je párkrát zatlačili, tak pokaždé udělaly nebezpečný výpad do naší obrany.

SK Libčany B
Spolupracovník redakce Vojta Kunčar: I v deseti jsme byli lepší a vytvářeli si šance. Gól jsme dostali z ofsajdu a poté měli mít penaltu. Ale to nás nezlomilo, tlačili jsme dál a ještě do poločasu jsme vyrovnali. V druhém poločase jsme opět vedli a po vyrovnání měli ještě několik šancí na otočení skóre. Škoda že se to nepodařilo.



Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - M. Horák [-] (46. V. Sláma [-] ) , M. Kouba [-] (70. J. Podstata [-] ) , J. Fišer [-] , P. Látr [-] , Z. Schüler [-] (85. O. Václavek [-] ) , P. Válek [-] , O. Šimůnek [-] (35. S. Korvas [-] ) , R. Andr [-] , J. Václavek [-] , M. Kouba [-]

SK Libčany B
J. Soukup [-] - D. Řehounek [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , V. Hruška [-] , J. Fejgl [-] , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] , M. Horáček [-] , P. Jedlička [-]

ŽK: 35. M. Kouba , 75. Z. Schüler - 79. M. Horáček .
Hráči zápasu: J. Václavek , V. Sláma - M. Horáček , D. Řehounek .
Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 39. Rozhodčí: Hruška Jiří - SVOBODA Pavel (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.