2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz dokázala otočit výsledek a vyhrát


Branky


50. V. Pánek , 73. V. Pánek - 10. J. Mokrý
0

Osmá Probluz hostila šesté Libčany a v jarní domácí premiéře se chtěla vytáhnout. Oba týmy od sebe dělilo pět bodů a domácí Probluz by se na svého soupeře ráda dotáhla na rozdíl dvou bodů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostí

Hostující Libčany měly problém na postu gólmana a tak musel do brány hráč z pole. Ale musíme říct, že se Ježkovi v bráně docela dařilo a hlavně v prvním poločase svůj tým podržel. I když byli asi domácí častěji u míče, tak do vedení šli hosté. Již v desáté minutě rozvlnil síť za zády domácího gólmana Brixiho, hostující Mokrý a poslal svůj tým do vedení. Libčany vedly 0:1 a domácí tým byl zaskočen touto vedoucí brankou. Až do konce poločasu to byla marná snaha o vyrovnání od domácího mužstva a občasné ohrožení Brixiho brány od hostů z Libčan. Poločas tak skončil vedením hostů 0:1.

V druhém poločase se domácím podařil dokonalý obrat

Do druhého poločasu vstoupila Probluz s jasným cílem, vyrovnat stav utkání. Po pěti odehraných minutách se jí to podařilo a bylo to 1:1. Vyrovnávací branku domácích vstřelil Pánek. Poté byla patrná snaha obou týmu o strhnutí vedení na svou stranu, ale akce domácích byly nebezpečnější. Dokonalý obrat v zápase se domácím podařil v 73.minutě, kdy se opět trefil domácí Pánek. Pánek svou druhou brankou v zápase upravil na 2:1 pro svůj tým. Až do konce zápasu se skóre už nezměnilo a tak Probluz vydřela první jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu



SK Libčany B
Spolupracovník redakce pan Vojtěch Kunčar: Neměli jsme gólmana a tak musel do brány hráč z pole. I přesto jsme první poločas vyhráli 0:1. Do druhého poločasu domácí prostřídali a otočili zápas. Škoda alespoň jednoho bodu.



Sestavy


AFK Probluz B
M. Brixí [-] - J. Dobeš [-] , F. Kolovratník [-] - J. Telinger [-] (46. V. Pánek [-] ) , Z. Novák [-] , P. Kolakovský [-] , R. Falta [-] (46. L. Brixí [-] ) , V. Kaplan [-] - M. Zvelebil [-] , J. Telinger [-] (46. O. Liebisch [-] ) , P. Prostředník [-] -

SK Libčany B
P. Ježek [-] - R. Adlaf [-] , V. Kocián [-] , T. Novák [-] , D. Řehounek [-] , J. Kotrč [-] , J. Zikl [-] , M. Zahradník [-] , E. Novotný [-] , J. Mokrý [-] , P. Jedlička [-]

Hráči zápasu: P. Kolakovský , V. Pánek - J. Mokrý .
Místo: Probluz. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kincl Václav - MACHÁŇ Šimon (N), MEJSTŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.