1:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany v Sendražicích potvrdily dobrou formu


Branky


0

Třetí Sendražice hostily čtvrté Libčany a jednalo se o souboj týmů s velice dobrou jarní formou. Už před zápasem se těžko tipovalo, který z týmů by mohl vyhrát a zápas nakonec ukázal, že vše záleželo na tom, jak se vyspí střelci obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hostům podařil dokonalý obrat

Do zápasu se povedl Sendražicím vstup úplně dokonale. V druhé minutě dostaly Sendražice výhodu přímáku. Na centr si naběhl Jan Fedor  a nechytatelnou hlavičkou poprvé překonal hostujícího gólmana Červenku. Vedoucí branka domácí tým nabudila a na branku Libčan se valil útok za útokem. Byl to opět Fedor, který mohl skórovat, ale na gólmana Červenku nevyzrál. Stejně dopadli i Vrána s Hlavatým a tak přišel zákonitý trest. V dvacáté minutě vyrovnal hostující Řehounek na 1:1 a než se domácí stihli rozkoukat, prohrávali 1:2. To se výstavní střelou do šibenice trefil hostující Klouda. V 36.minutě završil Klouda střelecký apetit hostů, třetí brankou v Satranského síti. Do konce poločasu mohli ještě hosté svůj náskok navýšit, ale Satranský skvěle zasáhl. Po skvělém začátku, tak domácí tým prohrál první poločas 1:3.

V druhém poločase už byly Libčany lepší

Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva útočně naladěna, ale akce hostujícího týmu byly nebezpečnější. Domácí se snažili hrát, ale Libčany skoro pokaždé zakontrovaly rychlým protiútokem a nebýt Satranského v bráně domácích, tak by o osudu zápasu bylo rozhodnuto o hodně dřív. Takhle se hosté prosadili až v 80.minutě a byl to opět Michal Klouda, který čtvrtou brankou v síti gólmana Satranského završil svůj Hattrick. Domácí tak prohráli 1:4, když rozdílovým hráčem zápasu byl hostující Michal Klouda.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: Hosté nás vycvičili z efektivity, kdy potrestali každou naši chybičku gólem a zaslouženě vyhráli. Rozdílovým hráčem utkání byl Klouda.

SK Libčany B
Předseda oddílu Vojta Kunčar: Opět jsme prohrávali, ale znovu se nám podařilo zápas otočit, V tomto zápase se blýskl hattrickem Klouda.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - J. Fedor [-] , O. Zimmermann [-] , J. Merxbauer [-] , J. Michalička [-] , L. Hlavatý [-] , P. Hlavatý [-] (63. S. Špás [-] ) , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] , P. Vrána [-] , M. Štorek [-]

SK Libčany B
P. Červenka [-] - T. Novák [-] , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] - P. Jedlička [-] , M. Zahradník [-] , J. Zikl [-] , D. Řehounek [-] - J. Mokrý [-] - M. Klouda [-] , J. Kotrč [-] (46. J. Bouček [-] )

ŽK: 24. L. Hlavatý , 73. J. Michalička - 47. E. Novotný .
Hráči zápasu: M. Satranský , J. Fedor - M. Klouda .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Liebisch Osvald - DUS Ondřej (N), MACEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.