0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V tomto duelu branka nepadla


Branky


0

Páté Smiřice hostily třetí Libčany a hosté se vůbec netajili tím, že si přijeli pro tři body. Domácí jim to samozřejmě nechtěli ulehčit a tak se odehrál zápas, ve kterém až do konce šlo o výhru oběma týmům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Celý první poločas se odehrál mezi vápny se spoustou standardních situací a kopalo se i poměrně dost rohů. V úvodu zápasu si Smiřice vytvořily mírný tlak, ze kterého vyplynula i jejich první šance v zápase, když domácí Kunc mohl hlavou otevřít skóre zápasu, ale hostující gólman Červenka skvěle zasáhl. Postupně se hra vyrovnala a až do konce poločasu kralovaly obrany i oba gólmani. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou a obě mužstva pomýšlela na tři body.

Druhý poločas rozhodla neproměněná penalta

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým  a vytvořil si převahu. Domácí se už do šancí nedostávali a pouze zodpovědně bránili. Hosté měli velikánskou možnost jít do vedení, když dostali výhodu pokutového kopu. Jenomže penaltu neproměnili a tak to bylo i nadále 0:0. Neuběhlo ani pět minut a Libčany opět dostaly možnost vstřelit branku. Na hranici malého vápna hosté zahrávali nepřímý kop, ale nabídnutou šanci vůbec nevyužily. I když byly Libčany celý druhý poločas lepším týmem, tak se jim branku vstřelit nepodařilo a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.




Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: S remízou jsme spokojeni, protože soupeř neproměnil pokutový kop. Výborně nám zachytal náš gólman Resl.

SK Libčany B
Předseda oddílu Vojtěch Kunčar: Byli jsme lepším týmem. Neproměnili jsme několik šancí, včetně penalty a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Skalický [-] (78. D. Klapka [-] ) , F. Šeda [-] , P. Růžek [-] , R. Kunc [-] , L. Kvaček [-] , P. Nagy [-] , M. Rund [-] (35. L. Gorol [-] ) , M. Novák [-] , J. Hochsteiger [-] , P. Velc [-]

SK Libčany B
P. Červenka [-] - J. Kotrč [-] , P. Jedlička [-] , D. Řehounek [-] , T. Novák [-] , J. Mokrý [-] , J. Zikl [-] (50. Z. Poddaný [-] ) , J. Fejgl [-] (78. J. Bouček [-] ) , E. Novotný [-] , M. Kroupa [-] , M. Zahradník [-]

ŽK: 70. P. Růžek , 71. J. Hochsteiger .
Hráči zápasu: T. Resl , M. Novák - J. Mokrý .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Vlachý Michal - SUCHÁNEK Martin (N), HORÁČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.