Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany vyhrály v Jeníkovicích


Branky


0

Sedmé Jeníkovice hostily třetí Libčany a domácí tým věděl, že ho vůbec nečeká lehký zápas. To se nakonec potvrdilo, když hosté prokázali svou kvalitu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zuby nehty ubráněná remíza

Celý první poločas byl o tom, že domácí tým zodpovědně bránil a hosté se snažili dát gól. V domácím obranném prostoru kraloval Roman Andr, který spolehlivě likvidoval jeden nájezd za druhým a perfektně dirigoval obrannou hru svého týmu. Když už se konečně hostům podařilo akci zakončit, tak jim v cestě za gólem stál domácí gólman Černý. První poločas tak skončil bez branek, hlavně díky střelecké nemohoucnosti hostujícího mužstva, které nedokázalo dát branku z žádné ze svých mnoha vytvořených příležitostí.

V druhém poločase domácí upravovali až za stavu 0:5

Do druhého poločasu vstoupil hostující tým ještě větším tlakem, ale také s větší koncentrací. Odměnou mu byla vedoucí branka, kterou vstřelil hostující útočník Mokrý a poslal svůj tým do vedení 0:1. O čtyři minuty později to je opět Mokrý, který zvyšuje na 0:2, a nad domácím týmem se začaly stahovat mračna. Po hodině hry přišly tři rychlé góly v průběhu sedmi minut a hosté rázem vedli 0:5. Postupně se za hosty trefili Libřický, Kabeláč a Kroupa. Za tohoto stavu se hra hostí zvrhla v to, kdo si ještě vstřelí branku. Tři hráči bránili a sedm jich pouze útočilo. Tato situace nahrála čerstvému domácímu Fišerovi, který po sólových akcích vstřelil dvě branky a v závěru zápasu, opět po akci Fišera, dorážel do prázdné brány Pražák. Libčany i přesto vyhrály v Jeníkovicích 3:5 a potvrdily roli favorita tohoto utkání.




Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: Hosté byli po celý zápas lepším týmem. První poločas jsme přežili se štěstím 0:0. Naše góly padly až za stavu 0:5, kdy si každý z hostí chtěl dát branku. Vítězství Libčan je naprosto zasloužené.




Sestavy


SK Jeníkovice
P. Černý [-] - O. Václavek [-] (46. P. Svoboda [-] ) , M. Kouba [-] (66. J. Fišer [-] ) , D. Rücker [-] , P. Pražák [-] , J. Samek [-] (53. P. Válek [-] ) , Z. Schüler [-] , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] , M. Horák [-] (53. P. Látr [-] ) , S. Korvas [-]

SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Horáček [-] , M. Kroupa [-] , E. Novotný [-] , M. Zahradník [-] , P. Jedlička [-] (46. J. Bouček [-] ) - D. Řehounek [-] , S. Libřický [-] , J. Fejgl [-] - J. Mokrý [-] , T. Kabeláč [-] -

Místo: Jeníkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Krejska Roman - NOVOTNÝ Jaroslav (N), MEJSTŘÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.