Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby úspěšnější Doudleby


Branky


0

Doudleby trestaly hrubé chyby kosteleckých mladíků. Střelecky zazářil hostující Kráčmer. Zkušenější Doudleby derby zvládly a připsaly si 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubé chyby v defenzívě obou celků

Velké derby odvěkých rivalů bylo k vidění na trávníku v Kostelci nad Orlicí.  Již ve 3. minutě si gólový účet v tomto zápase otevřel hostující kanonýr Kráčmer, který využil hrubé chyby obránce s brankářem. S chutí hrající Kráčmer přidal v 16. minutě svojí druhou branku, kdy využil lehkovážného přístupu celé obrany. Ke snížení stavu pomohli Kostelci hrubou chybou hostující hráči. Krmaš nahrával malou domů brankáři, který míč ke smůle Doudleb netrefil . Tato situace není ve fotbale příliš častá, ale mohli jsme ji vidět i ve vyšších soutěžích.  Do poločasu bylo už jen pár náznaků šancí na obou stranách, ale skóre se již nezměnilo, tak do šaten odcházeli spokojenější hosté z nedalekých Doudleb.

Kráčmer i nadále pálil ostrými

Druhý občas odstartovala sporná branka Kráčmera, který uzavřel svůj hattrick. Celá akce hraničila s ofsajdovou pozicí zakončujícího hráče, ale praporek pomezního k údivu všech přítomných zůstal dole.  Mladý tým Kostelce tato branka položila a do dalších šancí se dostávali velice těžko. Pro brankáře Vavřince bude Kráčmer po tomto zápase noční můrou. V 68. minutě přidal svojí 4 branku v utkání.  Z rychlého brejku do otevřené domácí obrany se prosadil i Jan Kopsa, který zvýšil již na 5:1. Po rozehrávce kostelečtí dobře zakombinovali, Kuba Šrámek dostal míč mezi stopery, rychlou kličkou vyřadil ze hry brankáře a již pro něj nebyl problém trefit prázdnou branku hostů. Na zdramatizování zápasu se Kostelec nezmohl a převážně po vlastních hrubých chybách v derby podlehl.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Vavřinec T - vedoucí mužstva domácí: Další nezvládnuté utkání po hrubých chybách našeho mladého mužstva a zasloužené 3 body pro soupeře.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Jan Čermák - trenér hosté: Konečně jsme "trefovali zařízení" výrazněji než v minulých zápasech. Byli jsme tak dokonalí a zblblí z "náročného tréninkového procesu", že bylo jedno jestli zasuneme do vlastní nebo do soupeřovy svatyně. A teď vážně - spokojenost a dobrý odrazový můstek do dalších zápasů.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Vavřinec [-] - A. Jošt [-] , J. Švandrlík [-] (71. J. Kozel [-] ) , J. Šrámek [-] , M. Kozel [-] (69. J. Rada [-] ) , T. Novák [-] (17. L. Krupka [-] ) , J. Vilímek [-] (80. M. Kaplan [-] ) , L. Plocek [-] , T. Kozel [-] , A. Křehký [-] (46. T. Poledno [-] ) , V. Bartoš [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Souček [-] , M. Lyer [-] , M. Mazura [-] , J. Krmaš [-] - S. Dudek [-] (68. J. Hudousek [-] ) , T. Kotyza [-] (84. T. Mazura [-] ) , M. Mazura [-] (78. M. Mazura [-] ) , J. Kopsa [-] - M. Kráčmer [-] , R. Plachetka [-]

ŽK: 44. J. Švandrlík , 53. T. Kozel , 53. M. Kozel , 53. L. Plocek - 71. R. Plachetka , 83. J. Hudousek .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duřt Daniel - MEDLÍK Karel, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku