0:1
(0:1)
38. J. Rada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vynikající Kozel vychytal Kostelci 3 body


Branky


38. J. Rada
0

V tomto utkání nezvítězil lepší tým, ale ten šťastnější. Shodli se na tom i oba trenéři. Pokud se domácí Lípa z neproměňování brankových příležitostí z tohoto zápasu nepoučí, bude mít ve zbytku sezóny velké problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako blesk z čistého nebe udeřil Rada

Na hřišti v Lípě nad Orlicí se utkala mužstva, kterým vstup do sezóny příliš nevyšel a pokud se chtějí v jarní části sezóny vyhnout záchranářským starostem, musí začít sbírat body. Hosté přivezli do Lípy opět velice mladý tým, kterému se již ve 13. minutě zranil jeden z mála zkušených hráčů kapitán Tomáš Kozel. Pro defenzívu Kostelce to byla citelná ztráta, kterou domácí tým využíval k připravování brankových příležitostí.  Domácí působili v koncovce zbrkle a vše pochytal výborný mladík v brance Kostelce Jiří Kozel. Hosté hrozili především z rychlých brejků, které však v mnoha případech nedokázali ani zakončit.  Jako blesk z čistého nebe udeřil kostelecký Rada, který po sérií odrazů po střele z pravé strany usměrnil míč do sítě. Lípa měla v prvním poločase herní převahu i více brankových příležitostí ale spokojenější odcházeli do kabin hosté.

Festival neproměněných šancí

I po začátku druhého poločasu pokračovala Lípa v dobrém výkonu a dostávala se do brankových příležitostí.  Domácí se postupně ocitli v 5 případech osamoceni před osmnáctiletým brankářem J. Kozlem, ale ten dnes svoji svatyni začaroval a předváděl v brance Kostelce neuvěřitelné zákroky. Celý poločas hráči Lípy marně dobývali branku hostí. Šancí si vytvořili v tomto zápase na několik utkání dopředu ale Kostelec mnohdy i s velkou dávkou štěstí odolával. Domácí příznivci mohli akorát kroutit hlavou co byli hráči Lípy schopni v tomto zápase zahodit. Snahu Lípě v tomto zápase upřít nelze, ale fotbal se hraje na branky a tu dnes nebyli domácí schopni vstřelit. Velice důležité body tedy putují do Kostelce nad Orlicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Jan Zemánek - asistent trenéra domácí: Těžko se mi hledají slova pro dnešní porážku.Hráli jsme dobře,druhý poločas velmi dobře.Ovšem naše střelecká nepřesnost je naprosto neuvěřitelná.Měli jsme šest 100% šancí.A výsledek? Tristní.Doufám,že nás dnešní výkon posune po psychické stránce o něco výš. Pokud budeme takto pokračovat,tak se výsledek snad dostaví.

FK Kostelec nad Orlicí B
Milan Borek - vedoucí týmu hosté: Pro nás šťastné utkání zakončené výhrou už v první půli. Fantastický výkon brankáře Kozla, který chytil 5x vyloženou šanci domácích z očí do očí !!! Kdo nebyl na utkání tak neuvěří co domácí zahodily za šance ! Pro nás povzbudivá výhra do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - M. Brzokoupil [-] , L. Nejman [-] (59. M. Grim [-] ) , J. Čepelka [-] , T. Králík [-] , E. Charvát [-] , R. Kafka [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-]

FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - A. Jošt [-] , D. Marek [-] , L. Krupka [-] , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , J. Vilímek [-] , T. Poledno [-] , T. Kozel [-] (13. M. Maňas [-] ) , V. Bartoš [-] , J. Rada [-]

ŽK: 78. M. Grim .
Místo: Lípa n. O.. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Šlezingr Lukáš - VOJTĚCH Lukáš, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku