1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Efektivnější Solnice si odváží 3 body


Branky


0

Albrechtice měly svým fanouškům co vracet po nepovedeném utkání se Zdelovem. Solnice se však představila ve výborném světle a jako nováček soutěže je určitě příjemným překvapením. Hostujícímu trenérovi se podařilo skloubit zkušenost s dravým mladím a tým v současné době šlape jako hodinky. Díky lepší střelecké potenci si z Albrechtic odvezli další cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorostenec Hovorka opět skóroval

180 přihlížejících vidělo v areálu Albrechtic souboj domácího SK proti rozjeté Solnici, která šlape na paty dosavadnímu suverénovi z Černíkovic. Domácí měli svým fanouškům co vracet, neboť v posledním domácím zápase ztratili slibné tříbrankové vedení v závěru zápasu a na pokutové kopy si Zdelov vystřílel bonusový bod. Šance se střídaly od úvodu zápasu na obou stranách, ale brankáři působily jistým dojmem. První branky se diváci dočkali ve 39. minutě, bohužel pro ně padla do domácí sítě. Schod svojí přihrávkou našel volného Hovorku, který dostal od domácích obránců příliš prostoru a z ideální pozice usměrnil míč přesně k tyči Beranovi svatyně. Do kabin odcházeli tedy hosté s těsným jednobrankovým vedením.

Solnice překlopila misku vah na svojí stranu

Do druhého poločasu nastoupili domácí s touhou zápas minimálně vyrovnat. Kýžené branky se jim podařilo dosáhnout v 63. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Jiří Jaroš.  Po vyrovnávací brance se zápas lámal. Podařilo se to hostujícímu kanonýrovi Zaňkovi, kterému ideální pozici před prázdnou branku připravil Schod a ten již neměl problém trefit odkryté zařízení. Domácí bušili do obrany Solnice, ta však odolávala. Z rohového kopu naopak na druhé straně udeřil podruhé v zápase na zadní tyči nehlídaný Hovorka. Definitivní rozhodnutí utkání přinesl Mertlík, který další gólovou hlavičkou uzavře skóre na konečných 1:4 pro nováčka ze Solnice. V 89. minutě ještě neudržel nervy domácí Pinkas, který udeřil hráče Solnice a bude tak minimálně v dalším kole svému týmu chybět.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér domácí: Momentálně se nám nedaří zakončení, a když se přidají i chyby v obranné činnosti je z toho výsledek jako tento. Za zápas jsme měli asi 6 gólovek a dali 1 gól, což je málo. Gratuluji soupeři, dlouholetá kvalitní práce s mládeží se jim vrací.

SK Solnice
Martin Kadavý - trenér hosté: Pro náš realizační tým další"neskutečný zážitek".Tým jde "zápas od zápasu" za svým cílem.Domácí nám byli více než vyrovnaným soupeřem.Dokázali vyrovnat naše vedení a za stavu 1:1 se rozhodovalo "kdo z koho". Nakonec jsme to byli my a vstřelili jsme 3 góly a rozhodli zápas. Chemie týmu zatím funguje nad očekávání.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
D. Beran [-] - D. Hořínek [-] , M. Csontos [-] (46. P. Janeček [-] ) , R. Pinkas [-] , J. Jaroš [-] , L. Sršeň [-] , J. Chvojan [-] (90. J. Moravec [-] ) , M. Sychra [-] (76. R. Buneš [-] ) , T. Jedlička [-] , T. Forejtek [-] , O. Velíšek [-]

SK Solnice
A. Bocek [-] - M. Gajda [-] , M. Rýznar [-] , T. Rýznar [-] , R. Hartman [-] - F. Kadavý [-] (87. J. Kubec [-] ) , M. Camara [-] (90. J. Kalous [-] ) , P. Hovorka [-] - D. Zaňka [-] (84. M. Tomeš [-] ) , Z. Schod [-] (72. T. Drašnar [-] ) , T. Kubec [-] (55. M. Mertlík [-] ) -

ŽK: 51. J. Chvojan , 68. R. Pinkas - 32. T. Rýznar , 77. M. Mertlík . ČK: 89. R. Pinkas .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Říha Jiří - MLYNÁŘ Michal, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku