0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíčci po chybách podlehli Zdelovu


Branky


0

Kostelec chtěl potvrdit 3 body ze hřiště Lípy. Zdelov se však herně i výsledkově zvedá a na hřišti v Kostelci předvedl zodpovědný výkon, po kterém si připsal zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov diktoval tempo hry

Od úvodního hvizdu měli hráči Zdelova jasnou herní převahu. Po několika brankových náznacích udeřil zdelovský David Komárek, ke kterému se odrazila tečovaná střela, a se štěstím překonal Vavřince v brance domácích. Po vstřelené brance Zdelov stále diktoval tempo hry, ale málem udeřilo na druhé straně. Kostelecký Marek poslal přízemní centr, domácí stopeři na míč nedosáhli a zakončující Rada jen těsně minul bránu. Prakticky z protiútoku zahrozil po pěkné kombinační akci ve středu hřiště Neubecker, brankář Vavřinec však svůj tým podržel. Závěr poločasu se odehrával především ve středu hřiště bez vážnější brankové příležitosti.Hosté působili ve vápně mnohem nebezpečnějí a mohli litovat dalších neproměněných příležitostí. 

Mazácké zakončení Sehnala

2. pološas začal opět převahou Zdelova ale obrana Kostelce pracovala dobře. Jako blesk z čistého nebe udeřil Sehnal. Z 22 metrů mazácky přeloboval brankáře domácích a vymetl všechny pavučinky v kostelecké svatyni. Hosty vstřelená branka zřejmě ukolébala a na hřišti začali dominovat mladíci z Kostelce. Aktivní byl především David Marek, který posílal do vápna nebezpečné centry, s kterými si však obrana hostí bez problémů poradila. Zdelov se soustředil na defenzívu a hrozil z rychlých brejků. V jednom takovém se po krásném vybídnutí Truhláře ocitl Sehnal, ale svůj pokus namířil o metr nad bránu. Domácí se na závěrečný tlak již nezmohli a tak si hosté dokráčeli k zaslouženému zisku 3 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Tomáš Vavřinec, vedoucí mužstva (domácí):: Další nepovedené utkání našeho mladého"B" mužstva, které vlastní nezkušeností darovalo 3 body soupeři. Malá omluva pro náš výkon je, že jsme dohrávali s pěti dorostenci v sestavě.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér hosté: Odehráli jsme celkem dobré utkání a konečně i bez obdržené branky. Naše skóre mohlo být i vyšší, ale další vyložené šance jsme neproměnili a do některých jsme se zbrklou finální nahrávkou ani nedostali. Přesto naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Vavřinec [-] - D. Marek [-] , A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] , L. Krupka [-] (78. J. Potoček [-] ) , M. Kozel [-] (58. M. Plocek [-] ) , T. Novák [-] , J. Vilímek [-] (64. M. Kaplan [-] ) , T. Poledno [-] (46. N. Plesl [-] ) , V. Bartoš [-] , J. Rada [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - M. Neubecker [-] , V. Dvořák [-] , J. Weisser [-] - P. Mráz [-] (86. M. Zeman [-] ) , R. Zeman [-] (72. D. Hošek [-] ) , P. Truhlář [-] , P. Nedvídek [-] (72. M. Merta [-] ) , D. Komárek [-] - Z. Sehnal [-] , R. Dostálek [-] (60. R. Csontos [-] ) -

ŽK: 88. N. Plesl - 66. J. Weisser .
Hráči zápasu: J. Vilímek - J. Weisser .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ludvík Jakub - MIŠKAŘ Karel, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku