0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 10:15

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíkovice si v nezvyklém čase poradily s Kostelcem


Branky


0

Mladíci z Kostelce sehráli s lídrem soutěže vyrovnané utkání. Hosty uklidnila až druhá vstřelená branka v 67. minutě. Pro domácí je pozitivem, že se po zranění vrátil mezi tyče Tomáš Matoušek a hned se uvedl několika skvělými zákroky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hanuš skóroval již v 5. minutě

V nezvyklém dopoledním čase se na hřišti kostelecké rezervy představily v této sezóně stále neporažené Černíkovice. Hosté plnili papírové předpoklady a již ve 5. minutě se ujali vedení. Hostující kanonýr David Hanuš vystihl na půli hřiště špatnou přihrávku domácího obránce a osamocen postupoval na brankáře Matouška, naznačil kličku a rychlou ranou do protipohybu potvrdil v jaké střelecké pohodě se momentálně nachází. Po této brance se hra postupně vyrovnala a mladý celek domácích byl favoritovi z Černíkovic více než rovnocenným soupeřem. Kostelec se octil v několika slibných šancích, ale prokázala se nezkušenost a ve většině případech skončily střely mimo svatyni Černíkovic. V největší šanci se octil kapitán Tomáš Kozel, ale jeho hlavičku chytil pozorný Vrána. Do šaten odcházeli spokojenější hosté s nejtěsnějším vedením.

 

 

Útočníci versus Matoušek

V úvodu druhého poločasu Černíkovice svého soupeře zatlačily a vypracovaly sitři 100% gólové šance. Nejdříve postupovál sám na Matouška hráč Černíkovic, ale střelou mezi nohy neuspěl. Ve druhém případě  se opět musel činit navrátilec mezi tři tyče, když špičkou kopačky vytěsnil dobře mířenou střelu. Krásný fotbalový moment nastal po lobu, domácí brankář však s vypětím všech sil míč vyrazil nad břevno. V 67. minutě byl již bezmocný. Na hranici penaltového puntíku se do míče levačkou opřel Stieber a propálil vše co mu stálo v cestě. Oba týmy měly v závěru utkání několik šancí ke změně skóre, ale na světelné tabuly se již výsledek neměnil, a tak si Černíkovice odvážejí i přes sympatický výkon Kostelce tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Žežule - asistent trenéra: Gratuluji hostům k bodům. Bohužel pokud není bojovnost a nasazení nebudou ani body.

TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér hosté: Domácí mladíci nám byli dnes vyrovnaným soupeřem a musím přiznat,že to nebyl vůbec lehký zápas.Přesto si myslím,že tři body jsme si zasloužili.Děkuji hráčům za odvedený výkon a soupeři přeji hodně zdaru v dalších kolech.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
T. Matoušek [-] - J. Vilímek [-] , T. Kozel [-] , D. Marek [-] (46. F. Jireš [-] ) , V. Bartoš [-] , M. Hochmann [-] , J. Kvasnička [-] (63. A. Křehký [-] ) , L. Krupka [-] , M. Kozel [-] (55. P. Horák [-] ) , T. Novák [-] (46. J. Rada [-] ) , A. Jošt [-] (75. M. Kaplan [-] )

TJ Sokol Černíkovice
J. Vrána [-] - J. Holoubek [-] , T. Handa [-] , R. Pajor [-] , M. Seibert [-] - M. Stodůlka [-] , J. Plašil [-] , J. Hanuš [-] , M. Mňuk [-] - D. Hanuš [-] (71. J. Jedlinský [-] ) , O. Stieber [-] (79. L. Vrba [-] )

ŽK: 63. M. Hochmann , 74. P. Horák - 52. M. Seibert .
Hráči zápasu: T. Matoušek - D. Hanuš , M. Seibert .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hofman Miloš - ŠEDIVÝ Michal, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku