Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V brankově bohatém utkání úspěšnější hosté


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili nepříznivý vývoj poločasu

Hosté z Borohrádku zajížděli na velké skvěle připravené hřiště do Kostelce nad Orlicí, kde se utkali s domácí rezervou. Mladý domácí celek poslal do vedení v 11. minutě chytrou tečí před brankářem Vilímek. Vyrovnání přišlo ve 24. minutě po nedorozumění domácích obránců, kteří předložili míč do ideální pozice Matějusovi, a ten nabídnutou šancí nepohrdl. O chvíli později se prosadil opět Matějus po dobře vyřešeném přečíslení. Domácí se snažili o kombinační hru a drželi míč častěji na kopačkách, vyrovnat se jim do poločasu však nepodařilo.

Drama až do konce

Oba týmy si uvědomovaly důležitost tohoto utkání, kdy případná výhra by je bodově přiblížila k ostatním týmům. Domácím se podařilo vyrovnat v 69. minutě zásluhou Rady, který po krásné přihrávce zakončil chytře podél brankáře.  Nerozhodný výsledek nevydržel na světelné tabuli příliš dlouho. Obránce Kostelce přihrál od rohového praporku nesmyslně na střed hřiště, kde stáli pouze hráči Borohrádku a tuto chybu nemilosrdně potrestal brankou Lochman.  Domácí svoji hru otevřeli a hnali se za vyrovnáním. Lehkovážnějšího bránění využil ke zvýšení vedení hrající trenér Radek Sazima. I po této brance domácí utkání nezabalili a o dvě minuty později se postaral o drama druhou brankou v utkání Vilímek. I přes několik dobrých příležitostí v závěru se již Kosteleckým mladíkům vyrovnat nepodařilo, a tak si Borohrádek odváží z Kostelce 3 body.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
Tomáš Vavřinec, vedoucí mužstva (domácí):: Náš mladý tým jako už tradičně nezvládl další kolo v soutěži a daroval body soupeři v přímém souboji o poslední místo.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér hosté: Dnes jsme utkání zvládli. Získali jsme 3 body, které budou důležité na jaře. Domácí nehráli vůbec špatně v poli měli míč na kopačkách častěji a myslím, že mají budoucnost. Děkuji celému týmu, kdy jsme v oslabené sestavě zvládli toto utkání.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
J. Kozel [-] - F. Jireš [-] , D. Marek [-] (78. J. Sameljak [-] ) , A. Jošt [-] (24. M. Maňas [-] ) , J. Rada [-] , T. Novák [-] (82. M. Bořek [-] ) , J. Vilímek [-] , T. Poledno [-] (85. M. Plocek [-] ) , J. Kvasnička [-] , T. Kozel [-] , M. Hochmann [-]

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - J. Matějus [-] (78. R. Sazima [-] ) , M. Udržal [-] (89. J. Kněžour [-] ) , F. Liška [-] , L. Cvejn [-] (46. J. Lochman [-] ) , J. Jehlička [-] (87. K. Lifka [-] ) , M. Moravec [-] , M. Barták [-] , D. Brendl [-] , P. Matějus [-] , T. Sazima [-]

ŽK: 29. D. Brendl , 71. M. Barták .
Hráči zápasu: J. Vilímek - P. Matějus , R. Sazima .
Místo: Kostelec n. O.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hofman Miloš - LINHART Lukáš, FILIP Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku