Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké představení Sikori


Branky


29. R. Kafka , 30. T. Sikora , 35. T. Sikora , 43. T. Sikora , 52. T. Sikora , 57. T. Sikora , 60. T. Sikora , 62. T. Sikora , 76. M. Brzokoupil - 69. T. Sazima
0

Do 30 minuty se hrálo vyrovnané utkání. Pak své střelecké galapředstavení odstartoval domácí Sikora a celkem zatížil konto Borohrádku 7 brankami. Lípa se tímto vítězstvím odpoutala od posledního Kostelce na 3 body a stáhla Borohrádek na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borohrádek 30 minut vyrovnaným soupeřem

V Lípě nad Orlicí se představila dvě mužstva, které čeká na jaře tuhý boj o záchranu v soutěži. Oba týmy mohly hrát v klidu a vyzkoušet si různé herní varianty, i když v této skupině je prakticky každý zápas derby a hráči se mezi sebou již dobře znají. Diváci čekali na úvodní branku utkání do 29. minuty. Skóre tohoto utkání otevřel Kafka, který zužitkoval přihrávku Sikori a přesně zamířil na přední tyč. Ve 30. minutě se poprvé o slovo střelecky přihlásil Sikora. Rychlý protiútok po pravé straně podnikl Brzokoupil, před brankářem našel zcela volného právě Sikoru a pro toho již nebyl problém zvýšit vedení domácích. Svoji druhou branku přidal Sikora po přihrávce Kafky, když z levého úhlu prostřelil brankáře. Hattrick završil ten samý hráč dvě minuty před poločasem po přesném centru Čepelky. Domácí hráli s velkou chutí a především střelecky disponovaný Sikora byl k nezastavení.

Sikora stále pálil ostrými

Ve druhém poločase se na další branku nečekalo dlouho. Kombinaci z prvního poločasu si zopakoval Čepelka se Sikorou a druhý jmenovaný nejdříve nastřelil hlavou tyč, ale míč se k němu opět odrazil a s notnou dávkou štěstí usměrnil míč do sítě. Domácí Sikora byl dnes opravdu k nezastavení a po další geniální přihrávce od Čepelky překonal brankáře Borohrádku přízemní střelou na zadní tyč. Sikorovi to stále nestačilo a po centru Brzokoupila z pravé strany nikým nehlídaný přesně hlavičkoval do protipohybu brankáře. Svojí sedmou branku přidal hráč utkání v 62. minutě, když prudkou ranou na přední tyč nedal brankáři šanci. Menší nepozornosti v obraně domácích využil Tomáš Sazima a postaral se o čestný úspěch hostů. Na konečných 9:1 skóre utkání uzavřel dobře hrající Brzokoupil. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran : vedoucí mužstva: Do 25.minuty nic nenasvědčovalo že by jsme měli být svědky nějaké kanonády. Naopak, byla to pěkná holomajzna. Naštěstí pro nás si kanonýr Tomáš Sikora vzpomněl jak rozvlnit "čeřen" soupeřovi branky. K naší velké spokojenosti vlnil celkem sedmkrát. Utěšený počet. Snad jsme tímto vítězstvím definitivně zlomili prokletí jménem Boro.

TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima: Trenér: Dnes to není na dlouhý článek. Prostě jsme vyhořeli. Nedařilo se nám vůbec nic. Nejhorší zápas co jsem zažil. Domácím gratuluji k zisku 3 bodů."



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , R. Kafka [-] (46. L. Nejman [-] ) , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , J. Vašata [-] , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] (74. M. Horák [-] ) , J. Palán [-] , R. Mondík [-]

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - L. Cvejn [-] , J. Lochman [-] (46. P. Matějus [-] ) , M. Staněk [-] , J. Matějus [-] (60. M. Lifka [-] ) , F. Liška [-] (60. K. Lifka [-] ) , J. Jehlička [-] (46. R. Sazima [-] ) , M. Moravec [-] , M. Barták [-] , D. Brendl [-] , T. Sazima [-]

ŽK: 85. M. Kapusta .
Hráči zápasu: T. Sikora , J. Čepelka , M. Brzokoupil .
Místo: Lípa n. O.. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Linhart Lukáš - HOFMAN Miloš, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku