Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice v přestřelce úspěšnější


Branky


0

I v 10 hráčích dokázal rychlými protiútoky Dvůr domácí potrápit. Smiřice si vypracovaly spoustů šancí, ale o výsledek se musely strachovat až do závěrečného hvizdu. Těsné vedení však uhájili a mohou nadále pronásledovat vedoucí rezervu Náchoda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hrozili z brejků

S trochou nadsázky lze říct, že soupeři na dostavení k tomuto utkání stačily pouze dva osobní automobily. Tým Dvora totiž opět přijel na další venkovní utkání pouze v deseti hráčích a je pro něj velkým problémem, zda se zápasy překrývají s A-týmem.  Dvorská rezerva tomuto faktu, tedy podřídila veškerou taktiku a praktikovala hru s hlubokou defenzívou.  I přesto si hráči Smiřic vytvářeli dostatek brankových příležitostí.  V 19. minutě se jako první prosadil útočník Čížek, kterému z levé strany nacentroval míč do vápna  Korečník, uvolnil se přes obránce a levou nohou trefil přesně k tyči. Ve 31. se však hostům vydařil brejk a Voldán se zkušenostmi s divize a krajského přeboru vyrovnává. Ihned po rozehrávce ve středovém kruhu agilní Korenčík vybídl kolmou přihrávkou Mochana,  ale ten byl před brankářem podražen obráncem hostí. Nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop, který s přehledem proměnil Koutník. Domácí tedy odcházeli do kabin s vedením 2:1. 

O 3 bodech rozhodla hlava Matějčka

Druhý poločas začali Smiřice aktivně.  Bednář dostal přihrávku do vápna, kde se uvolnil přes obránce a od brankové čáry míč vracel zpět před prázdnou bránu na Rašku. Ten již neměl problém dostat míč do sítě a poslal domácí do dvoubrankového vedení .  Místo toho, aby domácí  využili výhodu jednoho hráče v poli a snažili se kombinovat, udeřil z dalšího brejku rychlonohý Marks. Hosty tato branka nakopla a vycítili šanci na bodový zisk. Kýženého vyrovnání se hráči Dvora dočkali díky druhé brance Voldána.  Pro domácí to byla studená sprcha, ale dokázali zapnout na vyšší obrátky. Koutník poslal přetažený centr na Bednáře, který na zadní tyči vracel hlavou před bránu a stoper Matějček hlavou poslal smiřické opět do vedení.Toto vedení si již domácí dokázali do konce utkání pohlídat.  Proti oslabenému soupeři a díky množství vypracovaných šancí mohl být výsledek mnohem vyšší. Smiřice se však potýkali s nepřesnou koncovkou a tak bylo utkání napínavé až do závěrečného hvizdu. 



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Povinné vítězství nad oslabeným soupeřem.V utkání jsme si vytvořili šance na dvě utkání, ale vstřelili jsme pouze čtyři, což nám nakonec stačilo k těsnému vítězství.Soupeř měl velmi nebezpečné brejky, z kterých nás třikrát potrestal.

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér: Ve vzájemné přestřelce bylo nakonec úspěšnější domácí družstvo. Nastoupili jsme v 10-ti hráčích, když z různých důvodů chybělo 7 hráčů. Pravděpodobně budou sázkové kanceláře příště vypisovat sázky na naše dostavení se k utkání venku alespoň v základním počtu 11 hráčů.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Čížek [-] (55. P. Zapadlo [-] ) , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , F. Korenčík [-] , T. Raszka [-] , V. Fof [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , P. Škarytka [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - J. Gábor [-] , D. Bednář [-] , A. Matula [-] , J. Volf [-] - M. Otradovský [-] , M. Hák [-] , D. Machek [-] - V. Marks [-] , M. Voldán [-]

ŽK: 31. M. Hák .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kout Jaroslav - MARTÍNEK Miroslav, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.