Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice potrápily suverénní Náchod


Branky


0

Náchod nepodal zrovna optimální výkon, ale díky svému vítěznému duchu se jim podařilo soupeře ze Smiřic porazit. Především vítězná branka Náchoda byla fotbalovou lahůdkou, nad kterou nezbývalo nic jiného než smeknout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli překvapivě do vedení

Smiřicím se v posledních kolech příliš nedaří a v Náchodě je nečekal lehký úkol. Pokud však chtějí pomýšlet na jarní skupinu o postup musí se pokusit bodovat ve všech zápasech. Suverénní celek z Náchoda od úvodní minuty držel míč na svých kopačkách a diktoval tempo hry. Překvapivě se ale vedení ujali hosté, když z levé strany vystřelil Jakub Mochan, brankář jeho střelu pouze vyrazil k volnému Koutníkovi a pro něho již nebyl problém trefit odkrytou branku domácích. Náchod se ihned snažil o odpověď, ale proti byla konstrukce hostující branky. V těchto chvílích utkání to byl souboj hráčů Náchoda se skvěle chytajícím Hottmarem, který přiváděl domácí svými zákroky k šílenství. Vyrovnání přišlo po rohovém kopu, kdy domácí hezky zakombinovali, a přesnou střelou vyrovnal Říha. Do vedení dostal Náchod Vejprava, který zužitkoval přesný centr z pravé strany a hlavičkou do protipohybu nedal brankáři šanci zasáhnout.. Do poločasu již diváci branku neviděli a díky fantastickému Hottmarovi v brance Smiřic odcházeli domácí do kabin pouze s jednobrankovým vedením.

Uklidnění přinesla 80. minuta

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první hráči Náchoda drželi míč více na svých kopačkách. Více vyložených šancí si však dokázali vypracovat hosté, kteří byli v útočné fázi velice nebezpeční. V několika případech postupovali sami na brankáře Ruffera, ale vyrovnávací branku se jim vstřelit nepodařilo. Pojistku a uklidnění do řad domácích přinesl až v 80 minutě kanonýr Vaněček. Smiřice předvedli sympatický výkon, ale všechny body zůstávají na hřišti v Bělovsi.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Berger - asistent trenéra domácí: Asistent Berger (domácí): Dnes,opět v pozměněné sestavě,jsme nepodali zcela optinální výkon.Po brzké inkasované brance jsme do poločasu výsledek otočili a měli jsme přidat další goly.Výsledek jsme pojostili až v 80min.Do té doby houževnatý soupeř za Smiřic napříjemně kousal.Přesto mužstvo ukázalo svůj vítězný charakter.Ozdobou utkání byl precizně zahraný roh v podání T.Vejpravy a L.Říhy,ze kterého padla nejhezčí branka utkání.Tleskám.

SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva hosté: V silně kombinované sestavě jsme odehráli se suverénem soutěže kvalitní utkání, přesto domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - R. Poláček [-] , D. Bohuslav [-] , J. Rorbach [-] (70. E. Berger [-] ) - T. Vejprava [-] (60. T. Werner [-] ) , D. Král [-] , P. Hrabar [-] , T. Petr [-] , R. Pípek [-] - J. Vaněček [-] (60. A. Akpem [-] ) , L. Říha [-] (46. J. Vejprava [-] )

SK Smiřice
O. Hottmar [-] - C. Oláh [-] , L. Černý [-] (65. P. Konrád [-] ) , A. Bednář [-] , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , T. Raszka [-] , J. Škarytka [-] , O. Koza [-] , P. Janko [-] , L. Melichárek [-]

ŽK: 57. P. Hrabar , 78. J. Vaněček .
Místo: Běloves, UMT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - MEDLÍK Karel, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.