Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno si vyšláplo na lídra tabulky


0

Opočno bylo na toto utkání skvěle takticky připraveno a především obrana v čele s brankářem Effenberkem podala výborný výkon. Po třech smrtících brejcích se domácí mohou radovat ze skalpu lídra tabulky a potvrzení 3. místa v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozorná obrana Opočna

Náchodská rezerva v minulém kole v utkání nadprůměrné úrovně podlehla rezervě Dvora Králové a poprvé v sezóně tak ztratila body. Své zaváhání chtěli hosté napravit na půdě Opočna, které si v případě výhry mohlo zajistit postup. Náchod byl na míči aktivnější a snažil se o rychlý kombinační fotbal. Domácí defenzíva však na toto utkání byla skvěle připravena a šikovné útočníky Náchoda nepouštěla do vyložených šancí. Když už se hosté probili přes obraný val, podržel Opočno jistý brankář Effenberk. Domácí hrozili především z rychlých protiútoků, které v několika případech volali po brance. V opatrné první půli však diváci v Opočně branku neviděli.

Skvělých 20 minut domácích

První branku utkání vstřelili domácí. Po rychlém protiútoku překonal brankáře Ruffera Školník, který se otočil kolem bránícího Rorbacha a poslal Opočno do vedení. Druhá a třetí branka domácích byla jako přes kopírák také po rychlých brejcích, když se postupně prosadil Vondřejc se Šnajdrem. S hosty z Náchoda to v tuto chvíli vypadalo velmi špatně, ale utkání nezabalili. Vlček vybojoval v rohu míč, přihrál Vaněčkovi a druhý nejlepší střelec soutěže se nemýlil. Na rozdíl jedné branky se Náchodu podařilo snížit v 87. minutě. Aktivní Vlček dostal pěknou přihrávku od Hanela a postupoval sám na brankáře Effenberka, ve vyložené šanci si však všiml ještě lépe postaveného Vaněčka, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku. Hosté vrhli vše do útoku s touhou vyrovnat, ale více již v tomto utkání nestihli, a tak si připsali druhou prohru v řadě.



Ohlasy k zápasu


V posledním domácím utkání podzimní sezony se naší hráči prezentovali velmi dobrým výkonem. Celý zápas jsme spolehlivě pracovali v defenzívě a podnikali rychlé protiútoky, ze kterých se nám podařilo ve druhém poločase v rozmezí 20. minut vstřelit soupeři tři branky. Naše vítězství je zasloužené. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za přístup a nasazení v tomto utkání. V důležitých situacích nás podržel výborně chytající Effenberk.
FK Náchod B
Náchod B: Z naší strany velmi nepovedené utkání.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
F. Effenberk [-] - M. Škrabal [-] , L. Čtvrtečka [-] , K. Petr [-] (25. M. Školník [-] ) , J. Lukášek [-] - D. Pfeifer [-] (61. T. Přibyl [-] ) , P. Musil [-] , L. Reichl [-] , M. Vondřejc [-] (87. P. Skalický [-] ) - L. Jelen [-] - O. Přibyl [-]

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , R. Poláček [-] , J. Rorbach [-] (73. E. Krombholz [-] ) , D. Bohuslav [-] - A. Akpem [-] (61. D. Schärfer [-] ) , S. Hanel [-] , D. Král [-] , V. Vlček [-] - J. Vaněček [-] , P. Panenka [-] (61. P. Urban [-] )

ŽK: 15. M. Škrabal - 15. J. Vaněček , 66. J. Rorbach , 78. V. Ruffer .
Místo: Opočno. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubic Patrik - ANDRÝS Jan, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.