Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice se rozloučily se svými fanoušky vítězstvím


Branky


0

Oba týmy byli již několik kol před koncem soutěže smířeny, že si to v jarní fázi rozdají o holé přežití v soutěži. Smiřicím se v posledních kolech nedařilo, a tak si tímto vítězstvím určitě alespoň trochu zvedli náladu před zimním spánkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimek zařídil poločasové vedení

Police zajížděla na půdu Smiřic, kterým se v poslední době nedaří a především zásluhou slabé tréninkové morálky už ani pomalu neví jak chutná vítězství. Domácí se však chtěli se svými fanoušky rozloučit před zimní přestávkou vítězstvím a k tomu je nasměřoval ve 24. minutě Šimek, když od poloviny hřiště utekl všem bránícím hráčům a střelou do tyče překonal Kučeru v brance Police. Vedení domácích zvýšil opět Šimek, když mu Bednář poslal nadýchaný centr, který přeletěl brankáře a  Šimek hlavičkou rozvlnil síť. Domácí tedy po dobrém výkonu odcházeli do kabin s dvoubrankovým vedením.

Smiřice si vítězství pohlídaly

Domácí chtěli brzy po změně stran vstřelit další branku a udělat další krok ke třem bodům. Třetí branku se jim podařilo přidat v 60. minutě. Postaral se o ní kanonýr Bednář, který zakončil rychlý brejk přesnou střelou podél brankáře. O malé zdramatizování utkání se postaral playmaker hostů Klapkovský. Hosté měli po této brance další brankové příležitosti, ale nedokázali je využít. Sladkou tečku utkání přidal již v 90 minutě svoji druhou brankou Bednář, když ho zpětnou přihrávkou našel Raszka a pro kanonýra takového formátu již nebyl problém ve skluzu překonat brankáře Police. Smiřice si tedy po zlepšeném výkonu z minulého kola připsaly zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Konečně po dlouhé době vítězství,které jsme si po předvedené hře zasloužili.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Škoda našich neproměněných šancí.Uhrát lepší výsledek bylo v našich silách.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - J. Škarytka [-] (69. M. Duong [-] ) , P. Šimek [-] (84. P. Janko [-] ) , A. Bednář [-] , J. Koutník [-] , T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , O. Koza [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , K. Zemek [-] (55. C. Oláh [-] )

Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] , A. Hlávka [-] , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] , J. Čermák [-] , K. Švorčík [-] , P. Šnábl [-] , D. Sivak [-] , B. Rieger [-]

ŽK: 80. M. Duong - 68. J. Čermák , 79. J. Klapkovský , 88. A. Bergmann .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - KRUCKÝ Dušan, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.