K. Lanta 41.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí své utkání zvládlo a bude čekat na výsledek z Náchoda


Branky


41. K. Lanta
0

Poříčí před posledním kolem ztrácelo na postupovou pozici jediný bod. Své utkání na domácí půde proti Opočnu zvládlo a bude tak čekat na výsledek Hronova, který hájí poslední postupové místo na umělé trávě v Náchodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střídající Lanta otevřel skóre

Velké Poříčí hostilo před domácími fanoušky ve veledůležitém utkání Opočno, které se výbornými výkony v posledních kolech zajistilo s předstihem umístění na postupové pozici. Od úvodního hvizdu hráli oba týmy ve vysokém tempu a brankové příležitosti se střídali na obou stranách. Velká komplikace pro domácí tým nastala v 15. minutě, kdy se zranil kapitán a tahoun týmu Závada. Trenér Poříčí poslal na hřiště mladého Lantu, což se ukázalo jako osudné pro vývoj utkání. Právě Lanta si těsně před poločasovou přestávkou posunul do běhu propadnutý míč z výkopu a přesnou střelou levačkou k pravé tyči nedal šanci výborně chytajícímu brankáři Opočna. Díky této skvěle zvládnuté individuální akci zvládli domácí první poločas lépe a do kabin odcházeli s těsným vedením.

Vynikající Jansa v brance domácích

Do druhého poločasu vstupovali domácí s úmyslem přidat druhou branku a toto důležité utkání dovézt do vítězného konce. Poříčí se však příliš zatáhlo do defenzívy a Opočno bylo jednoznačně lepším týmem. Poříčí úporně bránilo a za žádnou cenu nechtělo udělat v defenzívě chybu. Přesto se hostující Opočno dostalo do několika slibných šancí, v bráně stál však dnes vynikající brankář Jansa, který držel akcie domácích nad vodou. Domácí mohli definitivně rozhodnout zásluhou Kaněry, ten z hranice vápna napřáhl a jeho střelu ze šibenice vytáhl bravurním zákrokem brankář Matějů. Opočno se v závěrečných minutách na vyrovnávací branku již nezmohlo a především díky výbornému výkonu brankáře Jansy si domácí připsali důležité vítězství, které je drží ve hře o postup.



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek : vedoucí mužstva: Domácí začali opatrně vědomi si důležitosti zápasu.V závěru pol. strhli vedení na svou stranu. Druhý poločas měli větší iniciativu hosté,ale dokázat vyrovnat již nedokázali díky dobrému výkonu brankáře domácích.

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér: Opět se potvrdilo, že fotbal nemá logiku. Po většinu zápasu jsme domácí tým jasně přehrávali, vytvořili si několik vyložených brankových příležitostí, ale bez brankového efektu a tak o výsledku rozhodla jedna povedená akce domácích.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
A. Jansa [-] - J. Hauschke [-] , D. Hanzl [-] (84. T. Lupínek [-] ) , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] , P. Závada [-] (24. K. Lanta [-] ) , J. Hubka [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

TJ Spartak Opočno
J. Matějů [-] - J. Lukášek [-] , L. Čtvrtečka [-] , M. Škrabal [-] , L. Reichl [-] - M. Vondřejc [-] (67. M. Šnajdr [-] ) , L. Jelen [-] , P. Musil [-] , D. Pfeifer [-] (46. M. Školník [-] ) - O. Přibyl [-] - P. Skalický [-] (56. L. Procházka [-] )

ŽK: 58. K. Lanta - 34. M. Vondřejc , 87. M. Škrabal .
Místo: Velké Poříčí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešava Otakar - SVOBODA Radek, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.