Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené karty a trefa posily


Branky


10

V 15. kole přivítal Vendryně na své půdě Těrlicko, utkání které ovlivňovalo hodně počasí a to konkrétně vítr nabídlo kromě pěti branek také dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A do sprch!

Zápas to byl náročný hned od samotného začátku, protože šíleně foukalo. V prvním poločase domácí hráli více s větrem a to jim hrálo do karet, soupeře přehrávali a z vícero šancí dokázali proměnili dvě. Nejprve se v 11. minutě prosadil Hulboj a následně v 17. minutě Szarzec – 2:0. První poločas a vlastně i celý zápas hodně ovlivnily i červené karty na obou stranách, obě správně udělené po hloupých a zbytečných faulech, nejprve po druhé žluté kartě ve 21. minutě musel hřiště opustit předčasně hostující Baroň Jakub a následně také po dvou žlutých kartách ve 32. minutě domácí Filip Goryl. Přestože na vyloučení to bylo vyrovnané, tak skóre bylo po první půli pro domácí 2:0.

Těsná porážka

Do druhé půle lépe vstoupili lépe hoďte a i přesto, že domácí věděli co je kvůli větru čeká, tak nebyli schopní pohlídat dvě situace, z kterých hosté dokázali vyrovnat. Nejprve se prosadil v 50. minutě Golasowski a následně v 60. minutě Vyčesaný – 2:2. Naštěstí pro domácí ke konci zápasu se prosadila nová posila Vojta Borgosz a zaslouženě tak domácí šli opět do vedení – 3:2.  Vendryně si tudíž připsala vítězství a všechny body zůstali na domácí půdě!



Ohlasy k zápasu


TJ Vendryně
Lukáš Martynek: V druhé půli byl vítr proti nám, my jsme si to nepohlidali a soupeř dvakrát udeřil a srovnal utkání, naštěstí v závěru se prosadila naše nová posila a převrátil zaslouženě výsledek na naší stranu.




Sestavy


TJ Vendryně
T. Kolarczyk [-] - J. Pilch [-] (60. F. Hulboj [-] ) , B. Klus [-] (70. F. Kisza [-] ) , F. Goryl [-] , V. Borgosz [-] , J. Szarzec [-] , M. Hulboj [-] , R. Ťupa [-] , J. Pilch [-] , M. Safak [-] , J. Wawreczka [-]

FK Těrlicko 2022
D. Wojciuch [-] - T. Šmahaj [-] (24. M. Vyčesaný [-] ) , T. Klváček [-] , J. Baroň [-] , V. Michejda [-] , A. Valášek [-] (46. J. Klvaček [-] ) , M. Škuta [-] , D. Vondrus [-] (83. J. Ciasnocha [-] ) , D. Grabowski [-] , L. Golasowski [-] , M. Vyčesaný [-]

ŽK: 19. B. Klus , 28. F. Goryl , 67. J. Pilch , 89. V. Borgosz - 11. J. Baroň , 23. L. Golasowski , 32. D. Vondrus , 83. M. Vyčesaný . ČK: 32. F. Goryl - 21. J. Baroň , 88. T. Klváček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - LABA Tomáš, STARZYK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích