Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skvělý Smítal, gólové hody v Sedlišti


Branky


10

V 15. kole nastoupilo Sedliště ke svému druhému jarnímu utkání, na domácí půdě přivítali sedliští Baník Orlovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na úvodní branku

Do první šance se ve 3. minutě dostal po krásné kolmici Merty Smítal, ale brankář Papala včasným vyběhnutím hrozícímu nebezpečí zabránil. Domácí se tlačili do útoku, ale kromě rohů z tlaku nic nevytěžili. Hosté se do vážnějších šancí dostávali také hlavně po rohových kopech, kdy vše ale domácí obrana, i když někdy se štěstím, vyřešila. Ve 32. minutě na poslední chvíli skočil obránce hostí do střely Smítalovi a zabránil tak velké šanci. Ve 35. minutě se však z levé strany do vápna dostal Smítal a střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. Ve 42. minutě výkop od brány prodloužil Tomáš Hammer a následně i stoper hostí a tím vyslal do úniku Smítala, který sám před gólmanem nezaváhal a zvýšil na 2:0.

 

 

 

Završení hattricku

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako první, kdy se domácí snažili diktovat tempo hry. Hned ve 47. minutě si na dlouhý pás za obranu naběhl Prysakar a křižnou ranou z levé nohy zvýšil vedení na 3:0. V 62. minutě se hosté dostali k přímému kopu z hranice pokutového území, po nastřelení zdi se k odraženému míči dostal jeden z hostujících hráčů, který krásným centrem našel na zadní tyči volného Kadlíčka a ten se hlavou nemýlil. 3:1. V 67. minutě si na dlouhý míč do vápna naběhl Papřok, gólman hostí špatně odhadl odskok míče a fauloval, rozhodčí tudíž nařídil pokutový kop, míč si vzal Smítal, který si očividně věřil a penaltu proměnil, čímž završil hattrick – 4:1. Hned o 2. minuty později se po chybě stopera dostal za obranu Kadlíček a bylo to opět jen o dva góly. 4:2. Gólové hody pokračovaly v 78. minutě, kdy Papřok udržel na rohu vápna těžký míč, který přesně poslal na penaltu volnému Smítalovi, ten si pohrál s obránci i s brankářem a lehkým obloučkem zvýšil na 5:2. Ale poslední slovo patřilo hostům, když se v 88. minutě dostal za obranu Tomáš Havlásek, jeho střelu z hranice penalty ještě Překlasa bravurně vykryl, ale vyražený míč se dostal zpět k Havláskovi a ten už napodruhé nezaváhal – 5:3.



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer vedoucí družstva: Pro diváky asi atraktivní utkání bohaté na góly, ale opět jsme se nevyvarovali zbytečných chyb, kterými jsme soupeře dostávali zpět do hry. Naštěstí nás to tentokrát díky střelecké potenci Smítala nestálo body.




Sestavy


FK Sedliště
R. Překlasa [-] - M. Merta [-] , E. Smítal [-] (85. T. Majer [-] ) , Y. Prysakar [-] (65. M. Krejčok [-] ) , R. Vlček [-] (65. Z. Piekarczyk [-] ) , T. Sekanina [-] , R. Papřok [-] (85. O. Šokala [-] ) , T. Hammer [-] (70. K. Šebesta [-] ) , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] , T. Kusak [-]

FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - D. Jurček [-] (62. M. Korta [-] ) , L. Havlásek [-] , D. Kolář [-] , M. Karkoška [-] - T. Havlásek [-] , A. Pochopeň [-] , M. Fismol [-] , P. Stachel [-] - V. Kadlíček [-] , D. Novák [-] (55. P. Entner [-] )

ŽK: 85. A. Pochopeň .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: GODFRYD Jan - KUBÁČEK Vojtěch, POLEDNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích