1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick jak se patří!


Branky


7

V úvodním jarním kole Sedliště přivítalo Oldřichovice. K prvnímu mistrovskému utkání domácí vinou zranění museli nastoupit bez několika stálých hráčů zakladní sestavy a nakonec i bez kapitána Jiříčka, který se rozhodl vyslyšet vábení Krásného Pole a na jaře si zahraje Krajský přebor. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Oldřichovic

Do utkání nastoupili lépe hosté, když už ve 2 minutě využili nepozornosti v obraně a ujali se vedení - 0:1. Z úvodního šoku se domácí vzpamatovali a začali se tlačit za vyrovnáním.  V 11. minutě se po dlouhém míči za obranu dostali do vyložené šance opět hosté, ale s pomoci tyče šanci brankář Překlasa vyřešil. Ve 30. minutě se ke střele že šestnáctky dostal Papřok, ale brankář hostí bravurně vyrazil nad. Z následného rohu se k odraženému míči dostal Smítal a pohotovou ranou srovnal na 1:1. Nic dalšího poločas nepřinesl, tudíž do šaten oba týmy odcházeli smírně. 

Završení hattricku

Ve druhém poločase pokračovalo vyrovnané utkání, kdy se obě mužstva snažily strhnout utkání na svou stranu. Do velké šance se dostal Kusák, ale jeho střelu vyrazil Hickel s námahou na tyč. V 79. minutě nejdříve Merta nevyužil zaváhání v obraně hostí a o minutu později rychlý protiútok hostí po levé straně a následné střílené přihrávce doklepával do prázdné branky Puczok. 1:2. Domácí se začali tlačit za vyrovnáním, ale v 88 minutě utekl z poloviny hřiště opět Puczok a završil svůj hattrick - 1:3. Domácí už se zápasem nic udělat nedokázali a tak si Oldřichovice odvezly všechny body. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer vedoucí družstva: Bylo to vyrovnané utkání a řadou tvrdých soubojů, ve kterém o vítězi rozhodla větší produktivita.

TJ Oldřichovice
Pepa Stachurčík vedoucí mužstva: Zhodnocení Jsme rádi, že nám úvod jara vyšel. Myslím, že jsme v prvním poločase byli lepším týmem ale nedokázali jsme proměnit všechny své šance. Začátek druhého poločasu nám nevyšel podle představ ale domácí nás nedokázali potrestat a nakonec si jsme dokázali proměnit své šance. Klukům děkuji za velký bojovný výkon.



Sestavy


FK Sedliště
R. Překlasa [-] - M. Merta [-] , E. Smítal [-] (84. M. Krejčok [-] ) , R. Krischke [-] (70. D. Kaloč [-] ) , Y. Prysakar [-] (70. Z. Piekarczyk [-] ) , T. Sekanina [-] , R. Papřok [-] , F. Adamus [-] (70. R. Vlček [-] ) , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] , T. Kusak [-]

TJ Oldřichovice
Š. Hickel [-] - M. Huťka [-] , A. Puczok [-] (89. S. Bujak [-] ) , M. Samek [-] (77. F. Fryda [-] ) , T. Vlachovič [-] , J. Walek [-] , T. Kisza [-] , M. Walek [-] (87. M. Mendrok [-] ) , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] , O. Zoubek [-]

ŽK: 34. Y. Prysakar , 51. F. Adamus , 84. J. Pohludka - 14. T. Kisza , 18. M. Machala , 51. M. Samek , 89. A. Puczok .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - ZÁVODNÝ Vít, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích