4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

15.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/ROZHOVOR: Africká síla Vítkovic


Branky


10

V 15. kole přivítaly Vítkovice na hřišti Slovanu Ostrava Markvartovice. Utkání plné útočného fotbalu, ve kterém bylo k vidění víc než dost standartních situací nabídlo doopravdy hodně pro fanoušky ofenzivního fotbalu. Jediné co mohlo oba týmy trápit byl hodně silný vítr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v závěru

Ze začátku utkání byla znát lehká nervozita a šlo vidět, že vítr dělá týmům problém s rozehrávkou. Prakticky první šance domácích skončila gólem, když se v 6. minutě po krasné akci po pravé straně k míči dostal Rigo, který poslal centr na zadní tyč, tam skvěle hlavou o břevno udeřil Enebi Friday Moses - 1:0. V 10. minutě se opět do šance dostali domácí, jenže centr z levé strany skončil v rukou brankáře Bůžka. Markvartovice těžily z výškové převahy a ve vzdušných soubojích ze začátku utkání dá se říci dominovaly, ale to jim moc velký úžitek nepřinášelo. Další velkou příležitost měl Nicolas Sýkora, který dostal míč za obranu, ale svůj pokus poslal nad bránu. V 18. minutě se předvedl i brankář Bůžek, když vytáhl skvělý zákrok proti střele K.Tarasenka. Přestože si hosté připravili několik rohů a standartních situací, tak se jim z toho vytvořit nic nepovedlo, tedy až do 43. minuty, kdy se právě ze standartky prosadil Drnovský, který zaskočil obranu Vítkovic, když překonal brankáře Hypše - 1:1. Domácím se ještě před koncem poločasu rýsovala akce, ale tu opět zneškodnil Bůžek a tak oba týmy odcházeli za vyrovnaného stavu.

Skvělý poločas Vítkovic

Ze začátku druhé půle se hra přelévala ze strany na stranu, na první vážnější šanci se čakalo až do 58. minuty, když se do úniku po levé straně dostal Jonathan Justice Sylvester a přestože mu na záda dýchali dva hráči hostů, tak dokázal překonat brankáře Bůžka - 2:1. Hned poté chtěli hosté na obdrženou branku odpovědět, z pravé strany přešly až do středu, ale střela jednoho z hostujících hráčů na bránu nemířila. V 73. minutě Enebi vyslal pozdrav brankáři hostů, jelikož jeho pokus neměl ani razanci ani nebyl dobře umístěn, tak si brankář Bůžek mič bezpečně stáhl do ruk. Další navýšení mohlo přijít v 79. minutě, když po faulu na Holcmana přisoudil pokutový kop domácím, mič si vzal Pastrňák a penaltu proměnil - 3:1. U gólu Pastrňáka to nezůstalo, v 89. minutě se totiž zpoza vápna odhodlal ke střele Zajíc a umístil míč přímo k pravé tyči, brankář Bůžek s touto střelou už nemohl nic udělat - 4:1. Domácí mohli ještě v závěru přidat další branku, ale Jonathanovi chybělo pár kroků, když by šel už sám na brankáře Bůžka, ale ten skvěle přečetl umísl domácích, vyběhl a míč odkopl. Nic dalšího už utkání nenabídlo a Vítkovice si připsali druhou jarní výhru!

 

 



Sestavy


MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - F. Enebi [-] , J. Jonathan [-] , T. Pastrňák [-] , M. Rygol [-] (84. V. Zajíc [-] ) , R. Vítek [-] (46. A. Antonín [-] ) , L. Tydlačka [-] , K. Tarasenko [-] (56. J. Holcman [-] ) , N. Sýkora [-] (56. P. Widura [-] ) , O. Tarasenko [-] (46. C. Eke [-] ) , J. Tamajka [-]

TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - L. Neuwirth [-] (84. M. Smolka [-] ) , P. Schwarz [-] (72. P. Sedláček [-] ) , P. Nosreti [-] (40. A. Herák [-] ) , D. Sedláček [-] (72. D. Gloser [-] ) , M. Klos [-] , K. Klos [-] , V. Horák [-] , F. Demko [-] (72. M. Botoš [-] ) , M. Drnovský [-] , F. Adamčík [-]

ŽK: 61. L. Tydlačka , 81. M. Rygol - 74. K. Klos , 78. M. Drnovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PODRAZA Jaroslav - LEŠKO Ondřej, ČECHÁČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Vojtěch Vaněk
Tip experta: výhra domácích

- Markvartovice jsou tabulkově vysoko, ale Vítkovice si jdou jako favorit pro titul, tipuji výsledek 3:1 pro domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích