1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO/ROZHOVOR: Rozhodčí, emoce a krásné akce


Branky


11

Ve 14. kole sehrála rezerva Hlubiny své uvodní jarní domácí utkání proti rezervě Vítkovic. Povedený start v první půli Vítkovicím nakonec docela uškodil, přesto mohli být hosté po poločase spokojení. Druhý poločas dominance hostů, která nakonec přinesla ovoce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start

Už ve 3. minutě se povedlo hostům otevřít skóre, když se prosadil Nicolas Sýkora - 0:1. Místo aby hosté díky vstřelené brance se dostali do nějaké herní pohody, tak to bylo spíše naopak a branka jim herně uškodila, jelikož hned po gólu se do hry dostávala více Hlubina, která si vytvářela šance, ale ty pokáždé buď zneškodnil skvělý kapitán Tydlačka anebo brankář Pavlík, který taktéž předváděl dobrý výkon. Hlubině se nepodařilo v prvním poločase srovnat a tak si Vítkovice odnesly malé vedení.

Snížení v závěru utkání

Ve druhé půli výrazně aktivnější hosté, kteří se tlačili do zakončení, do kterých se dostávali díky preciznosti v přechodové fázi. Největší kaňkou na jinak velmi atraktivní podívané byl bohužel výkon rozhodčích, kteří utkání vůbec nezvládali, tedy hlavně hlavní rozhodčí, který nenechával výhody, nepískal jasné fauly a často situace posoudil obráceně. Nutno ale dodat, že nepískal pro jednu nebo druhou stranu, chyboval na obou stranách. V 53. minutě za to vzal Oleg, ale jeho střela mířila nad. Hra se přelévala ze strany na stranu, vážnější situace né a né přijít, buď hosté nebyli precizní ve finální fázi nebo pokusy domácích opět zastavoval skvělý Tydlačka. Přidat druhou branku se hostům podařilo vstřelit v 75. minutě, kdy pěkným průnikem přes tři hráče prošel až k brankáři Jonathan Justice Sylvester a s brankářem Chudým si už poradil, doopravdy krásná akce - 0:2. Vítkovice nepřestávaly ve skvělém výkonu a v 79. minutě nebyly daleko od další trefy, jeden z hráčů ale rozvlnil pouze boční síť. V 83. minutě přece jen hosté přidali třetí branku, když opět krásným průnikem se prezentoval Dušan Fula, s jeho šancí neměl brankář Chudý šanci něco udělat - 0:3. Jen o dvě minuty mohlo být pro domácí ještě hůře, ale průnikovou přihrávku hostů naštěstí v čas zastavil brankář Chudý, který dobře zareagoval a vyběhl si pro míč. Domácím se nakonec v 92. minutě podařilo snížit a to po rohovém kopu, když si míč našel Vašek a prostřelil úplně vše.

 

 

 

 



Sestavy


TJ Unie Hlubina B
P. Chudý [-] - E. Bocko [-] , M. Kempný [-] , M. Kočner [-] , K. Lubojacki [-] , P. Palubjak [-] (60. O. Taritsa [-] ) , J. Cinik [-] (82. O. Vašek [-] ) , L. Kovalovský [-] (73. D. Slezák [-] ) , J. Jesch [-] , J. Knedla [-] (60. R. Šamara [-] ) , D. Sztasak [-]

MFK Vítkovice B
T. Pavlík [-] - T. Pastrňák [-] , N. Sýkora [-] (74. D. Fula [-] ) , M. Rygol [-] (87. A. Sýkora [-] ) , R. Vítek [-] (74. A. Antonín [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Jonathan [-] , J. Holcman [-] (46. K. Tarasenko [-] ) , M. Hloch [-] , O. Tarasenko [-] (79. V. Zajíc [-] ) , J. Tamajka [-]

ŽK: 53. J. Knedla , 92. O. Taritsa - 89. A. Antonín .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TĚŽKÝ Michal, PORUBEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Aleš Sýkora
Tip experta: výhra hostů

Těžké utkání, ale více věřím nám, protože máme Hlubině po posledním zápase, co vracet.

Tip: remíza

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hned na úvod jarní části šlágr kola a velmi zajímavý souboj to bude, dle mého může padnout hodně i málo branek nebo klidně žádná, ale vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích