2:3
(1:2)
12. D. Lech
31. M. Telnar
86. J. Vyletělek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól v závěru smazal šance Darkovic na body


Branky


32. A. Pieknik , 67. J. Michalák - 12. D. Lech , 31. M. Telnar , 86. J. Vyletělek (vl.)
11

Úvodní jarní utkání 14. Kola odehrály Darkovice doma proti Petřkovicím. Oba týmy měli po jarní části co napravovat a potřebovali nejlépe hned v prvním utkání naplno bodovat, což se nakonec povedlo Petřkovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tragický poločas

Komu se vůbec nedařilo v první části utkání byly určitě Darkovice. Ztracené míče, chybné přihrávky a zbytečné fauly, ze kterých přicházeli standartky, to vše ničilo snahy domácích na dobrý výsledek. První gól padl už ve 12. minutě, když se prosadil hostující Dominik Lech - 0:1. Hostům se podařilo znovu skórovat po půl hodině hry, když se ve 31. minutě prosadil Mario Telnar a zvýšil na 0:2. Jen o minutu později se domácím konečně povedlo odpovědět, když se ve 32. minutě prosadil Pieknik - 1:2. Ani jeden z týmů poté už další branku nepřidal a i proto odcházely Petřkovice s jednogólovým náskokem do šaten. 

Vyrovnání z rohu a smutek v závěru

Ve druhém poločase už darkovičtí konečně vzpamatovali a začali se více dostávat do hry. Svůj tlak nakonec domácí zúročili v 67. minutě, když se z rohového kopu prosadil Michalák - 2:2. Domácí si nadále vytvářeli příležitostí ke skórování, ale vždy jim něco chybělo k tomu, aby otočili vývoj utkání na svou stranu. Těžká rána přišla pro domácí v 86. minutě, když si smolný vlastní gól vstřelil Jan Vyletělek a naděje na body už byla velmi mizivá - 2:3. Bohužel pro domácí se už se zápasem nepodařilo nic udělat a tak hosté z Petřkovic si odvezli všechny body!



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice
Dominik Novák hráč: V první půli jsme byli tragičtí a bylo jen štěstí, že jsme nedostali pět branek. Ve druhé půli jsme se vzpamatovali a vyrovnali. Myslím si že jsme si bod alespoň zasloužili.




Sestavy


FK Darkovice
Š. Chlappek [-] - A. Pieknik [-] , N. Chotár [-] (56. L. Poštulka [-] ) , D. Novák [-] , J. Míl [-] (46. P. Ságner [-] ) , M. Baran [-] (87. P. Vyletělek [-] ) , P. Tannenberger [-] , P. Vyletělek [-] , M. Burý [-] (69. R. Kováč [-] ) , A. Tvrdý [-] (46. J. Vyletělek [-] ) , J. Michalák [-]

FC Odra Petřkovice
J. Šráček [-] - J. Vančo [-] , V. Bystroň [-] - L. Kundrát [-] - M. Telnar [-] - D. Fojtík [-] , D. Körner [-] , M. Václavík [-] (83. P. Večerek [-] ) , M. Činčala [-] , D. Bartl [-] (89. J. Adámek [-] ) , D. Lech [-] (65. D. Kotala [-] )

ŽK: 44. M. Burý , 51. J. Michalák , 81. P. Tannenberger - 15. M. Činčala , 47. L. Kundrát , 55. D. Lech .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - PETROŠ Radim, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Boráň

Expert: Aleš Sýkora
Tip experta: remíza

Tady tipuji remízu

Tip: výhra hostů

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde bych to viděl na remízu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů