D. Dendis 40. (p.)
D. Socha 57.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Penalta, první jarní body pro Záblatí


Branky


40. D. Dendis (p.) , 57. D. Socha
11

Ve 14. kole, tedy v úvodním jarním utkání doma přivítalo Záblatí velmi ambiciózní Markvartovice, které po podzimní části šlapaly těm nejlepším na paty. První poločas byl více opatrný, druhý naopak ovládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Faul na Socha

První poločas ze začátku to bylo z obou stran velmi opatrné, přeci jenom první jarní utkání a nikdo nechtěl udělat chybu. Oba týmy se tlačili dopředu, ale na obou stranách tomu chyběla kvalitní finální přihrávka. Hosté hrozili ze standartek, kde využívali výškovou převahu, tu ale dokonale vymazal brankář Kollár, který chytal skvěle. Ke konci první půle ve 40. minutě Markvartovice ztratily balón na půlce a Záblatí po rychlé kombinaci a centru z pravé strany získali pokutový kop, poté co byl ve vápně faulován Socha. Penaltu bezpečně proměnil Dendis a Záblatí vedlo - 1:0. V první půli už nic zajímavého nepřišlo a tak Záblatí odcházelo do šaten s jednobrankovým vedením.

Totožná akce přinesla další branku

Druhý poločas už byl v režii Záblatí, v 57. minutě po odkopu si míč výborně na prsa zpracoval Janoš a téměř od šestnáctky Záblatí přenést míč až do šance, kde přišel centr opět z pravé strany a ten nakonec skvěle zakončil Socha a zvýšil na 2:0. Hosté se snažili něco se zápasem udělat, kromě standartek a dlouhých autů si vytvořili ještě dvě šance, ale ty vychytal skvělý Kollár. Utkání skončilo vítězně pro Záblatí a to ještě s nulou vzadu!



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Záblatí
Tomáš Janoš hráč: Mohli jsme v druhem poločase výsledek výrazně zvýšit, jelikož střídající Šindler dokázal vytvořit pro spoluhráče téměř 2 šance do prázdné brány, ovšem jednou jsme trefili břevno a jednou vychytal nakonec hostující gólman, který předvedl ohromující zákrok.

TJ Sokol Markvartovice
Hráč Drnovský: No tak za mě jsme první poločas byli lepším týmem, i na těžkém terénu se snažili hrát kombinačně což se i dařilo. Jen jsme nebyli schopni se dostat do pořádné šance a na posledních 20m se trápili. Krom samostatné akce Schwarze kdy pronikl do 16 a slabou střelou levačkou a pak dalekonosnou střelou Nosretiho nic závažného. Bohužel přísná penalta 5 minut před koncem ze zbytku poločasu udělala zbytečnou divočinu. Do druhé poloviny se šlo s tím zatlačit Záblatí a zvrátit stav utkání. Bohužel po brejku cca v 60. jsme dostali 2. gól a de facto po zápase bylo rozhodnuto. Z naší strany velká křeč, nedařilo se nám udržet míč nahoře a mít nějaký tlak či donutit udělat chybu Záblatí. Ti se zatahli a párkrát ještě zahrozili z brejků. Ty se naštěstí podařilo včas zastavit ať už úspěšnými obrannými zákroky nebo nás dobře podržel Bůžek v bráně.



Sestavy


FK Slovan Záblatí
P. Kollar [-] - T. Janoš [-] , P. Bijok [-] (78. J. Tomáš [-] ) , D. Socha [-] (68. M. Šindler [-] ) , J. Skokan [-] (46. P. Orihel [-] ) , M. Špryňar [-] , D. Dendis [-] , L. Walecki [-] , L. Pilch [-] (83. P. Socha [-] ) , D. Bratovanov [-] , J. Stošek [-]

TJ Sokol Markvartovice
V. Bůžek [-] - L. Neuwirth [-] , P. Schwarz [-] , P. Sedláček [-] , A. Herák [-] , P. Nosreti [-] , D. Gloser [-] (70. M. Smolka [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Klos [-] , M. Drnovský [-] , J. Mac [-] (80. F. Demko [-] )

ŽK: 82. L. Pilch .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - PODRAZA Jaroslav, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Boráň

Expert: Aleš Sýkora
Tip experta: remíza

Tady tipuju remízu, protože to bude vyrovnané utkání silných soupeřů.

Tip: výhra domácích

Trenér, Administrátor klubu, Hráč - SK Slavie Třebovice | Moravskoslezský | Ostrava - město

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Markvartovice jako nováček v podzimní části předváděly skvělé výsledky, od prvního jarního utkání očekávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích