3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov rozhodl ve druhé části


Branky


19

Po bezbrankovém prvním poločase dal Jindřichov ve druhém o dvě branky více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do Jindřichova zajíždělo ke svému prvnímu jarnímu zápasu mužstvo z Vítkova. Hrálo se na těžkém terénu a v prvním poločase diváci žádnou branku neviděli. Mužstva si totiž šancí vytvořili poskrovnu. Do první šance se probíjel domácí Horkel, ale míč z jeho kopačky v bráně neskončil. Po čtvtrhodině hry pak centr hostujícího Černína našel Kudlu, ale jeho pokus brankář Zábranský chytil. Ve 20. minutě domácí Tilkeridis nevyzrál na gólmana Böhma. Böhm se vytáhl i proti hlavičce Boháčka. První poločas tak skončil bezbranek. 

Jindřichov rozhodl

V úvodu druhého poločasu po nahrávce Jakuba Hučíka vylapal Zábranský nájezd Ondřeje. Za čtyři minuty si Ondřej vylámal zuby na Zábranském znovu. Pak dvakrát udeřili domácí. Deset minut po pauze nahrál neomylně Štalmach na Horkela, jenž se nemýlil – 1:0. Po hodině hry po rohovém kopu sklepl Boháček míč na penaltu Horkelovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:0. Hosté pak mohli snížit Faldýnem, ale ten těsně minul pravou tyč. Dvacet minut před koncem vyslal Lapuník stříleným centrem za obranu Štalmacha, který prokázal instinkt zabijáka a domácí definitivně uklidnil – 3:0. Deset minut před koncem po centru Jakuba Hučíka Ondřej znovu nepokořil Zábranského. Vítkov korigoval pět minut před koncem zápasu, když centr Ondřeje zatloukl hlavou do brány Sychra – 3:1.

 

Jindřichov v příštím kole jede do Staré Vsi. Vítkov bude hostit Hradec.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Typický první jarní zápas, těžký terén, velká nervozita. Navíc jsme byli po dobré zimní přípravě namlsani. V prvním poločasu hráli hosté v bloku a my jsme se nedokázali prosadit. Ve druhém jsme byli lepší a třemi góly jsme soupeři odskočili. Soupeř už jen korigoval.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Myslím si, že jsme nebyli horším týmem. V prvním poločase to byl vyrovnaný zápas, ale ve drhé části dal Jindřichov své šance, které jsme my bohužel neproměnili, a tak vyhrál.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - R. Štalmach [-] , T. Kusenda [-] (62. M. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] (69. P. Táborský [-] ) , M. Tilkeridis [-] , J. Zavadil [-] (46. P. Lapuník [-] ) , R. Pavlíček [-] , M. Juráň [-] , M. Kuřec [-] , D. Horkel [-] (78. V. Petrovič [-] ) , V. Boháček [-]

TJ Vítkov
D. Böhm [-] - J. Hučík [-] , L. Černín [-] , F. Kudla [-] (78. T. Kristián [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] (78. V. Sychra [-] ) , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (64. Š. Hučík [-] ) , M. Bek [-] (64. P. Prda [-] ) , M. Chudík [-] , L. Dohnálek [-] (46. V. Ondřej [-] )

ŽK: 66. D. Horkel .
Hráči zápasu: D. Horkel - D. Böhm .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - ROBENEK Bohumil, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra domácích

Jindřichov plně využije domácího prostředí a urve všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích