Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice si na domácí půdě připsaly první jarní vítezství


Branky


13

V neděli se Kobeřicím podařilo poprvé na jaře naplno bodovat a hned ve velkém stylu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V obou poločasech se Kobeřicím podařilo dát po dvou brankách a soupeři nedát nejmenší šanci na úspěch. Vřesina měla za sebou povedené utkání se Stonavou a pomalu se začíná zvedat po špatném zacatku jara. Už v 18. minutě se zapsal mezi střelce po dorážce Zdeněk Kryštof. Stejný hráč o 20 minut později zařidil dvou brankové vedení, když nejprve hlavičkoval po centru do břevna a poté před ním byla už jen prázdná brána. V 70. minutě zvýšil na 3:0 kapitán Šimeček a hráči Kobeřic pak svým fanouškům dali ještě jednu možnost k radosti, když se do samostatného úniku dostal opět kapitán domácího celku a brankáři Vřesiny nedal šanci.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - A. Šimeček [-] (84. . Střibný [-] ) , Š. Stříbný [-] (59. V. Petzuch [-] ) , Z. Kryštof [-] (83. Š. Tomíček [-] ) , M. Slanina [-] (83. M. Stříbný [-] ) , P. Kašný [-] (84. T. Breksa [-] ) , R. Wirth [-] , M. Schlischka [-] , O. Večerek [-] , P. Ševior [-] , D. Stareček [-]

FC Vřesina
T. Matula [-] - T. Fendrich [-] (66. M. Bartonec [-] ) , A. Hruzík [-] , P. Maršálek [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , O. Ponížil [-] (77. R. Trojan [-] ) , V. Brož [-] (77. J. Chobot [-] ) , R. Vojtek [-] , M. Kozelský [-] (83. R. Segeťa [-] ) , J. Novák [-] (46. M. Majkut [-] )

ŽK: 36. M. Schlischka , 43. P. Ševior - 72. O. Ponížil .
Počet diváků: 217. Rozhodčí: LOJEK Jakub - PASTERČÁK Jozef, GODFRYD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Václav Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Trápící se Kobeřice na jaře doma ještě nevyhrály, proti Vřesině na to mají ideální příležitost a v silném domácím prostředí konečně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích