0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 15:00

25.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Datyních se hattrickem blýsknul Barkov


Branky


13

Do Dolních Datyní přijel druhý tým tabulky z Petřvaldu. Hosté se trefili hned dvakrát obou poločasech a odvezli si jednoznačnou výhru 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hostů

Do utkání lépe vstoupilo mužstvo z Petřvaldu. V 1. minutě přežili příležitost domácích, kdy trefili brankovou konstrukci a hned o dvě minuty později se po dlouhém nákopu prosadil Kovařík. Ve 35. minutě mohlo dojít k vyrovnání poté, co rozhodčí po faulu zapískal pokutový kop pro domácí, Cilečka ale vychytal brankář Ognjanov. Dvě minuty před koncem poločasu se do samostatného úniku dostal Barkov a svou šanci využil.

Barkov dokončil hattrick

Po přestávce hráči Petřvaldu pokračovali v nátlaku a hned po 3 minutách se mohli znovu radovat, když se podruhé v zápase se trefil Barkov. Gólové představení ten stejný hráč dokončil v 62. minutě, kdy zkompletoval hattrick po pěkném centru Csiesaríka. Hosté pak měli ještě několik příležitostí, ale ani jedna nevyústila v branku. Utkání skončilo výsledkem 0:4 a Petřvald stále pronásleduje vedoucí Pustou Polom.



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
Trenér Blejchař: Výkon byl určitě lepší než minulé kolo. Škoda naší neproměněné penalty a inkasované branky na konci poločasu. Ukázala se ofenzivního kvalita soupeře.

FK Petřvald na Moravě
Trenér Halamíček: Výkon týmu byl solidní, konečně se rozstřílel Barkov. Utkání nebylo vůbec jednoduché a jsme rádi, že jsme jej zvládli.



Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
T. Chelmecký [-] - V. Kudláček [-] , T. Kodenko [-] (77. V. Bortel [-] ) , T. Zbavitel [-] , K. Rozsíval [-] , T. Kaduch [-] , J. Piskoř [-] , M. Cileček [-] , J. Cenek [-] , D. Polášek [-] , M. Střižík [-]

FK Petřvald na Moravě
O. Ognjanov [-] - K. Matyska [-] (40. J. Ciesarík [-] ) , M. Urban [-] , T. Barkov [-] , J. Buryan [-] , T. Vengřinek [-] , J. Macíček [-] (65. M. Dujsík [-] ) , A. Taraba [-] , J. Celba [-] (60. J. Plešek [-] ) , M. Kovařík [-] , M. Švec [-]

ŽK: 35. K. Matyska , 40. O. Ognjanov .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Priesol Daniel - LEVINGER Milan, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Kolbasa

Expert: Václav Tomášek
Tip experta: výhra hostů

Dolní Datyně si budou chtít spravit chuť po minulém týdnu, Petřvald ale venkovní zápasy na jaře zvládá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů