Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina zvítězila v samotném závěru


Branky


15

V neděli jsme mohli vidět gólovou přestřelku mezi Vřesinou a Stonavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavý závěr dopadl lépe pro domácí

 První branka padla už po čtyřech minutách, kdy se po rychlém protiútoku krásně prosadil Adam Hruzík. O 10 minut později se domácí mohli radovat podruhé. Na zadní tyči se objevil osamocený Strohalm a i když se mu zakončení příliš nepovedlo, tak dopravil míč do sítě. Ve 32. minutě se ozvali hosté. Streit si poradil s obranou a překonal brankáře Simkaniče. Těsně před poločasem se stav srovnal brankou Zollera. Vyrovnaný stav vydržel až do 80. minuty. Vedení Stonavy zařídil střelou z jednoho doteku Siekera. V 83. minutě domácí opět vyrovnali brankou Nováka. Divoký závěr zakončil o minutu později hlavičkou Ponížil, který Vřesině zařídil 3 body.



Sestavy


FC Vřesina
D. Simkanič [-] - R. Vojtek [-] , M. Majkut [-] (67. R. Trojan [-] ) , J. Strohalm [-] (89. J. Chobot [-] ) , T. Fendrich [-] (67. O. Ponížil [-] ) , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , P. Maršálek [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] , M. Bartonec [-] (75. V. Brož [-] )

SK Stonava
V. Pecha [-] - J. Streit [-] , D. Mikšaník [-] , A. Michalek [-] , D. Siekiera [-] , J. Zoller [-] (83. A. Dolník [-] ) , V. Osvěčík [-] , L. Graňák [-] (74. P. Nožka [-] ) , J. Motyčka [-] , M. Šiška [-] (46. A. Otruba [-] ) , A. Věčorek [-]

Počet diváků: 258. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - MACRINEANU Jiří, SLANÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Rolný
Tip experta: výhra hostů

Stonava má velice slušnou kvalitu a pokud bude proměňovat šance, myslím si, že na hřišti defenzivní Vřesiny vyhraje bez problému.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza