Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Oldřišově rozhodly 3 góly během 15 minut


Branky


13

Oldřišov na tom v tabulce není moc dobře a nutně potřebuje body. Datyně hrají klidný střed a mohou si zajistit jisté udržení v soutěži. Ani jeden ztýmu proto nechtěl v neděli prohrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v prvním poločase

Zápas začal lépe pro domácí. Už ve 12.minutě se prosadil po chybě v rozehrávce tradiční střelec Oldřišova Bořucký. Soupeř na sebe nenechal dlouho čekat s odpovědí. V 15. minutě se sám před brankářem ocitl Kaduch a svým gólem odstartoval výbornou dvacetiminutovku hostí. Ve 26. minutě totiž vyrobil brankář Oldřišova obrouvskou chybu v rozehrávce a Kodenko zvýšil na 2:0. V 31.minutě si zkušeně poradil s obránci Střižík a třetí gól byl na světě. Vše se ale pro hostující celek zkomplikovalo ve 35. minutě, kdy se po faulu ohnal loktem po soupeři Kaduch a uviděl červenou kartu.

Hosté si výhru pohlídali

Datyně se nenechaly vyloučením rozhodit a dále pokračovaly v dobrém výkonu. Oldřišov naopak výhodu vůbec nezvládl a nedařilo se mu ohrozit soupeřova brankáře. V 74. minutě pak ješte stvrdil vítězství čtvrtou brankou Cileček. Datyně na jaře už podruhé vyhrály. Příští týden je čeká náročné utkání s Kravařemi. Oldřišov bude doufat v první zisk bodů ve Stonavě.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
trenér Horsinka: Dělali jsme žákovské chyby a utkání jsme si prohráli během 15 minut. Soupeři jsme svým výkonem 3 body darovali.

TJ Havířov - Dolní Datyně
Trenér Blejchař: Mužstvo ukázalo velký charakter a sebedůvěru. Dokázali jsme otočit nepříznivě započatý poločas. I přes vyloučení jsme si dokázali vytvářet šance. Před kluky smekám, jak celý zápas zvládli.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
R. Rychlý [-] - J. Fusek [-] (46. K. Vitoul [-] ) , J. Janík [-] , P. Hartmann [-] , F. Tománek [-] , S. Kupka [-] (60. P. Hlaváček [-] ) , T. Manderla [-] , D. Bořucký [-] , A. Kubalák [-] (60. M. Píšala [-] ) , R. Kurka [-] , O. Prokša [-] (34. T. Latton [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
T. Chelmecký [-] - D. Polášek [-] (82. V. Dudek [-] ) , T. Zbavitel [-] , V. Kudláček [-] , T. Kodenko [-] , L. Stebel [-] , T. Kaduch [-] , J. Piskoř [-] , M. Cileček [-] (75. J. Ndanusa [-] ) , J. Cenek [-] , M. Střižík [-]

ŽK: 17. J. Fusek , 87. J. Janík . ČK: 35. T. Kaduch .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: PETROŠ Radim - ČUBA Daniel, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: výhra hostů

Datyně po výhře s Kobeřicemi bude dobře naladěna, věřím že mají kvalitnější tým a v Oldřišově přidají další výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza