2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře jsou na jaře zatím stoprocentní


Branky


6. M. Halaška , 53. M. Halaška (p.)
13

Do Kravař přijel v neděli tým z Orlové. Obě mužstva chtěly navázat na výhry z minulého kola a diváky tak čekalo napínavé utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka pro domácí

Kravaře začaly velice dobře, kdy hned v 6. minutě vedly po brance Halašky. To jim přineslo klid do hry. Hostům trvalo než si zvykli na první utkání na přírodní trávě. Poté se herně domácím vyrovnali a začali si vytvářet náznaky šančí. Měli také několik zajímavých standartních situací, ale žádná nevyústila v branku.

Halaška proměněnou penaltou dokončil výhru

Z kraje druhého poločasu vyrobili hosté chybu na středu hřiště z čehož vznikl protiútok a faul ve vápně. K pokutovému kopu se postavil opět Halaška a byl úspěšný.

Hosté si pak vytvořili tři stroprocentní šance, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Domácí ve svých pokusech o navýšení vedení také nebyli úspěšní a utkání tak skončilo výsledkem 2:0. Kravaře ukořistily všechny tři body a na jaře jsou zatím stoprocentní.



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Trenér Krzisch: Do utkání jsme vstoupili velice dobře a rychlý gól nám dal klid. Neprohrávali jsme osobní souboje a to hrálo dnes velkou roli.

FK Slavia Orlová - Lutyně
Trenér Divina: Poprvé na jaře jsme hráli na trávě a to bylo minimálně na začátku zápasu znát. Po rychlém inkasovaném gólu jsme museli přehodnotit taktiku, se kterou jsme přijeli. V druhé půli jsme hráli odvážnější fotbal, ale po chybě na středu hřiště jsme vytvořili penaltu. Odcházíme poraženi, ale musím sportovně přiznat, že domácí byli dnes o něco lepším mužstvem.



Sestavy


Městský FK Kravaře
D. Kurka [-] - R. Baranek [-] (46. J. Heger [-] ) , M. Halaška [-] (91. P. Kurka [-] ) , P. Kudlík [-] (82. P. Ferenz [-] ) , Z. Pospěch [-] , D. Kahler [-] (71. J. Ohřál [-] ) , J. Tesařík [-] (71. N. Chřibek [-] ) , M. Silber [-] , O. Bitomský [-] , R. Kutty [-] , V. Těžký [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
A. Buček [-] - J. Nowinski [-] (79. V. Czaicki [-] ) , M. Tomáš [-] , P. Buchvaldek [-] , D. Renta [-] , P. Herman [-] (79. Š. Dzuba [-] ) , T. Botur [-] , Z. Zach [-] , F. Kondziolka [-] , J. Motloch [-] (57. D. Slowik [-] ) , M. Grochol [-] (57. M. Puchala [-] )

ŽK: 89. V. Těžký - 42. J. Nowinski , 64. D. Renta .
Počet diváků: 298. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - LÁRYŠ Vít, ŘEZNÍČEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: výhra hostů

Pokračovat na vítězné vlně budou chtít oba týmy, Kravařím bude chybět brankářská jednička za červenou kartu, i proto věřím že Orlová v Kravařích vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích