Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald splnil roli favorita


13

Do Vřesiny přijel v sobotu vedoucí tým tabulky z Petřvaldu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný stav prolomil Kovařík

Petřvald chtěl potvrdit roli favorita, tým z Vřesiny zase hodlal odčinit prohru z minulého týdne, a tak první poločas nabídl vyrovnanou partii. Prvnímu zmíněnému se ale podařilo otevřít skóre ve 22.minutě. Po přihrávce Bernatského zakončoval Kovařík. Dujsík o něco později po nadějné šanci orazítkoval pouze tyč. Nic víc se v v prvním poločase nestalo, a tak se šlo do kabin za těsného skóre 0:1.

Domácím otevřená obrana nepřinesla vyrovnání

Druhou půli lépe zahájili svěřenci trenéra Kaventy. Zamkli svého soupeře na obranné polovině hřiště a snažili se vyrovnat. To se jim ale nepovedlo a v 57. minutě naopak navýšili své vedení hosté po druhém gólu Kovaříka. Domácí museli riskovat a otevřít hru, ale vytoužené vyrovanání jim to nepřineslo. V 73. a 79. minutě se dvakrát trefil Bernatský a utkání bylo rozhodnuto. Petřvald si z Vřesiny odvezl 3 body a stále obklopuje první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina
Trenér Kaventa: I přes nepříznivý výsledek bych chtěl kluky pochválit. První poločas až na jeden výpadek odehráli solidně. V druhém půli jsme soupeře přitlačili, ale nepodařilo se nám skórovat, naopak jsme inkasovali z brejku. Poté jsme hru otevřeli, ale nebyli jsme úspěšní. Petřvald ve druhé půli ukázal svou kvalitu.

FK Petřvald na Moravě
Trenér Halamíček: Důležité pro nás bylo, že jsme přežili soupeřův tlak z kraje druhého poločasu. Vřesina měla stoprocentní šance, ale podařilo se nám neinkasovat, naopak jsme přidali gól na 2:0. Poté jsme si už výsledek pohlídali.



Sestavy


FC Vřesina
T. Matula [-] - R. Vojtek [-] (83. R. Trojan [-] ) , M. Kozelský [-] (77. J. Chobot [-] ) , T. Fendrich [-] , J. Novák [-] , A. Hruzík [-] , P. Maršálek [-] , T. Hruzík [-] , A. Hruzík [-] (83. V. Pernica [-] ) , M. Bartonec [-] , V. Brož [-] (70. R. Segeťa [-] )

FK Petřvald na Moravě
O. Ognjanov [-] - T. Bernatský [-] , T. Barkov [-] (63. J. Plešek [-] ) , M. Urban [-] (63. J. Macíček [-] ) , M. Kovařík [-] , T. Vengřinek [-] (77. P. Plešek [-] ) , M. Dujsík [-] (77. R. Huvar [-] ) , J. Buryan [-] , J. Ciesarík [-] , M. Švec [-] , K. Matyska [-] (46. A. Taraba [-] )

ŽK: 45. P. Maršálek , 67. A. Hruzík , 68. T. Hruzík , 90. A. Hruzík - 62. A. Taraba , 87. P. Plešek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Priesol Daniel - LEVINGER Milan, TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Adam Michalek
Tip experta: výhra hostů

Petřvald si minulé kolo zastřílel proti Krásnému Poli a je jasně první. S Vřesinou si dojdou pro další vítězství a pojistí si místo na čele tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů